Diana Cârlig, artistă: „Fetițele noastre au împlinit un anișor și noi suntem foarte fericit că Dumnezeu ni le-a trimis în casă să ne bucure familia și toată căsnicia noastră care a avut nevoie de o împlinire.”

Abia au împlinit un an și debordează de energie, Ariana și Ilinca, gemenele familiei Bledea, s-au transformat pentru o zi, în prințese din lumea Disney. Îmbrăcate integral în alb, înconjurate de castele spectaculoase, multe baloane și personajele consacrate din lumea basmelor, cele 2 fetițe au părut să se bucure la maximum de atmosfera creată special pentru ele.

Citește și: VIDEO- Fetița Sânzianei, aniversare de prințesă. Antonia, mezina familiei, a împlinit vârsta de 3 ani

Ionuț Bledea, artist: „Au fost foarte bucuroase când l-au văzut pe Mickey și pe Minnie, s-au bucurat văzându-i pe ceilalți copiii jucându-se, Ariana voia să meargă la ei.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Diana Cârlig, artistă: „A fost o petrecere cu tematică, eu mi-am dorit să fie ceva mai parte și am adus acolo un castel în care ele au fost prințese, animatori. Au venit și Minnie și Mickey la tort, pentru că așa e frumos atunci când apare tortul să aibă și copiii un element de distracție.”

Cei doi părinți au demonstrat o strategie pentru a le ține în frâu

Cele două minuni ale familiei sunt cât se poate de energice nu doar la petreceri, ci și în viața de zi cu zi. Părinții recunosc că nu de puține ori se confruntă cu adevărate provocări când vine vorba de a le domoli și fiecare dintre ei a dezvoltat o strategie proprie prin care să le țină în frâu.

Diana Cârlig, artistă: „Eu îmi intru în rol și acasă ca și mămică. Fac ceea ce știu mai bine. Le cânt și se pare că le place. Sunt fascinate de vocea mea, le place, le acaparez.”

Ionuț Bledea, artist: „Ilinca tot timpul când vede telefonul îl până la ureche și zice: Alo, alo.”

Anul acesta, de sărbători, cei doi artiști recunoscuți pentru cântul popular din zona Maramureșului, au decis să evite concertele și preferă să își dedice timpul familiei. Diana și Ionuț vor sta acasă alături de fetițe și se gândesc deja acum să facă față viitoarei provocări: un brad de Crăciun care să nu poată fi dărâmat de micile năzdrăvane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si