Pe data de 7 noiembrie, Moiș Sara Melinda, în vârstă de 13 ani a fost dată dispărută de familia sa din Sighetu Marmației. Marți, 13 noiembrie, adolescenta a fost găsită în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani. 

Unde a fost găsită Sara Melinda?

Un bărbat ar fi cel care i-a spus adresa unde tânăra ar putea fi găsită șefului poliției locale din Sighetu Marmației.

El a fost personal acolo și însoțit de colegii săi și l-a convins mai apoi pe bărbatul de 34 de ani să deschidă ușa. Fata de 13 ani se afla întinsă pe o saltea în acele clipe. Mai apoi, copila a sărit în brațele polițistului și a început să plângă. La scurt ea a fost transportată la spital pentru câteva investigații.

Ea este Sara Melinda Moiș.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Polițistul care a găsit-o pe Sara Melinda face noi mărturii. Cum a reușit să ajungă la copila de 13 ani: „Când a deschis ușa, m-am uitat de două ori, arăta groaznic”

”În aceea locaţie stătea fetiţa împreună cu o anumite persoană care o ţinea. Nu ştim încă în ce măsură o ţinea cu forţa, era sechestrată fetiţa sau stătea de bună voie. Deşi, din primele declaraţii reiese că ambele variante sunt reale”, a transmis Florin Ciobanu, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, conform  spynews.ro

Cine este ”Mănușă Albă”?

În urma unor controale s-a constatat faptul că Melinda a întreținut relații sexuale cu respectivul individ, însă nu se știe dacă adolescenta și-a dat sau nu consimțământul.

Chiar și așa, în aceste condiții este vorba despre un viol, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"N-am violat-o, domnule, a zis că vrea să fim împreună. I-am zis să-și termine școala și să mergem mai departe. Am avut grijă de ea, n-am știut că e dispărută", a susținut acesta în fața polițiștilor.

Laurențiu Rus, cunoscut la nivel local ca și ”Mănușă Albă” ar fi un bărbat extrem de periculos, violent, care se și droghează, conform spuselor unor apropiați. Vecinii acestuia spun că și fata a fost drogată de el și că au văzut când a adus-o cu mai mulți saci.

”A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă. Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne”, au declarat vecinii din zonă.

Aceasta este locuința unde a fost găsită Sara Melinda.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Bărbatul care o ținea captivă pe Melinda, copila de 13 ani, i-ar fi dat acesteia, în repetate rânduri, substanțe interzise. Ce spun martorii: „Am văzut când a dus-o”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Deși inițial, părinții fetei au spus că acordă o recompensă de 10.000

de euro celui care deține informații cu privire la locul în care este ținută Melinda, acum ei nu mai vor să facă acest gest. Acum, potrivit unor surse, polițiștii au dubii și în privința cetățeanului binevoitor care ar fi oferit indiciile prețioase. Bărbatul care a anunțat Poliția locală și 'Mănușa albă'- s-ar cunoaște, iar primul a aflat locația Melindei de la cel de-al doilea în timpul slujbei de duminică, de la biserică, la care ambii au participat, informează Antena 3 CNN.

Acum, Sara Melinda este în grija asistenților sociali, deoarece nu își dorește să se întoarcă acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si