„Psihologii din Maramureș încă nu pot spune când va reveni acasă fata de 13 ani, dispărută timp de 6 zile. Acum e într-un centru special și va fi supusă mai multor expertize. Individul în casa căruia a fost găsită se apără și susține că nu a violat-o. Vă avertizez, urmează detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bărbatul în casa căreia a fost găsită Sara Melinda susține că e nevinovat

„- De ce n-ai anunțat Poliția?
- N-am știut că-i dispărută...
- N-ai știut...”, a spus bărbatul.
La audieri, bărbatul de 34 de ani s-a prezentat drept salvator. S-a văzut cu fata de 13 ani în parcul din localitate. Spune că a oprit-o de la un gest extrem și a dus-o acasă, unde copila a rămas timp de 6 zile. Polițiștii consideră că bărbatul spune adevărul. Doar expertiza medico-legală le-a permis să găsească o acuzație: act sexual cu un minor. Bărbatul e acum după gratii, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Planul bărbatului în casa căruia a fost găsită Melinda. Ce ar fi urmat să se întâmple cu fata de 13 ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

„- Nu-i adevărat, n-am violat-o!
- Ai violat-o?
- N-am violat-o, ea a vrut să fim împreună.
- Ăla-i copil de 13 ani, măi!
- Am vrut să-și continue școala și să mergem mai departe”, a

mai spus acesta.
În aprilie, părinții fetei au depus plângere la DIICOT după ce au descoperit poze indecente în telefonul fetei. Procurorii confirmă ancheta, dar vorbesc despre un alt suspect, un tânăr sub 18 ani.
În luna aprilie 2023 pe rolul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, s-a înregistrat o cauză penală în care s-a dispus începerea urmăririi penale față de un suspect minor, cu privire la săvârșirea infracțiunii de pornografie infantilă.
Tânăra refuză momentan să revină acasă, spun psihologii. Este îngrijită într-un centru special.
„Probabil pe fondul neînțelegerilor familiale s-a întâmplat acest lucru. Bineînțeles, după ce o să se liniștească puțin lucrurile și pentru minoră, o să aibă altă perspectivă probabil, dar psihologii noștri o consiliază și o să vedem care sunt motivele”, potrivit DGASPC Maramureș.
Tânăra trece prin mai multe expertize în perioada următoare.
Polițiști spun că fata ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de mai multe ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si