Melinda, fata de 13 ani, dispărută din Sighetu Marmației, a fost identificată în casa unui bărbat de 34 de ani.

Laurențiu Rus este cel care a ținut-o pe Sara Melinda în condiții inumane. Oamenii legii l-au ridicat din acea locație, încătușat și l-au dus la audieri.

Melinda, fata de 13 ani, dispărută în Sighetu Marmației, ar fi ținut un jurnal secret

Melinda, fata de 13 ani, dispărută în Sighetu Marmației, ar fi ținut un jurnal secret

Fata ar fi ținut un jurnal secret

În cazul minorei de 13 ani, Melinda, dispărută în Sighetu Marmației, au apărut noi informații.

Aceasta ar fi ținut un jurnal secret în care își nota trăirile, dar și detalii care au impresionat anchetatorii.

Copila trăia o adevărată dramă, potrivit unor surse din anchetă. Acesta ar fi și motivul pentru care ar fi încercat să se sinucidă, înainte de a fi sechestrată de bărbatul în vârstă de 34 de ani. Acesta a fost arestat.

Sara Melinda

Sara Melinda

Fata ar fi ținut un jurnal secret în care ar fi notat frământările pe care le avea, despre certurile cu părinții săi, dar și informații șocante, despre droguri și întâlniri cu diverși bărbați.

Melinda ar fi încercat să își pună capăt zilelor

Părinții fetei sunt încă sub stare de șoc și marcați.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înainte de a dispărea de acasă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, aceasta ar fi încercat să își ia viața de trei ori. Ultima dată ar fi fost chiar în ziua dispariției, într-un parc din Sighet.

Acolo l-a întâlnit și pe cel care ar fi sechestrat-o și despre care se spune că ar fi drogat-o și abuzat-o. Bărbatul de 34 de ani susține contrariul.

Citește și: VIDEO- Mărturii șocante în cazul fetei de 13 ani. Bărbatul la care a fost găsită își susține nevinovăția

Bărbatul în casa căreia a fost găsită adolescenta, cunoscut și ca „mănușă albă”, a fost arestat pentru următoarele 30 de zile pentru act sexual cu un minor în formă continuată. 

Potrivit surselor, Laurențiu i-ar fi oferit substanțe interzise în repetate rânduri, cu scopul de a o exploata sexual. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În fața polițiștilor, Laurențiu Rus a susținut inițial că nu a întreținut relații intime cu minora, dar declarațiile Melindei îl contrazic pe agresor.

”N-am violat-o, domnule! Ea a vrut să fim împreună! Și eu am zis că da! I-am spus să-și continue școala şi să meargă mai departe!”, a spus el.  

Citește și: Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani nu mai primește recompensa de 10.000 de euro promisă de părinții Melindei

Minora rămâne în grija asistenților sociali, în condițiile în care refuză să se întoarcă acasă, potrivit Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si