Update:  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a declarat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro că focul a izbucnit din cauza unei probleme tehnică la motor, iar mașina a fost distrusă în proporție de 60%. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incendiu.

Imagini șocante pe DN1! O mașină a fost cuprinsă de flăcări puternice! Incidentul s-a petrecut în zona orașului Băicoi, care se află la aproximativ 20 km nord de Municipiul Ploiești și la 16 km față de municipiul Câmpina.

Încă nu se știe care este cauza incendiului și nici dacă au fost victime.

Șoferii din trafic au filmat cum mașina ardea ca o torță

Mașina implicată în acest incident este marca BMW. Din fericire, autoturismul a fost oprit la timp pe marginea drumului, iar flăcările nu s-au propagat. În imagini se observă cum celelalte mașini din trafic o ocolesc.

Până în acest moment nu se știe dacă șoferul a reușit să se salveze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

O altă mașină a ars în zona localității Ciolpani

Pe data de 29 octombrie o altă mașină a ars ca o torță pe sensul către Capitală al DN1, București-Ploiești, mai exact în zona localității Ciolpani.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, însă traficul a fost oprit pentru o scurtă perioadă de timp, astfel încât incendiul să fie stins.

Mașină în flăcări în zona localității Ciolpani.

[Sursa foto: Gazeta de Sud]

Citește și: Incendiu în Capitală. Două vagoane dezafectate, aflate între Podul Basarab și Podul Grand, au fost cuprinse de flăcări

”Pe DN 1 București-Ploiești, la kilometrul 34, în apropierea localității Ciolpani, județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la un autoturism. Persoanele care se aflau în mașină s-au autoevacuat și nu au fost rănite”, a anunțat Centrul InfoTrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si