„Frumusețea i-a adus notorietate iar expresivitatea l-a făcut să fie iubit de o lume întreagă. Vorbim despre Elros, un motan în vârstă de 4 ani, din rasa Mein Cun, care a câștigat recent titlul mondial de cel mai frumos montan. Pentru că este cel mai frumos exemplar din lume și mai ales pentru că este...român, nu puteam să nu facem cunoștință cu Elros, așa că l-am invitat în platoul Știrilor Kanal D, alături de Yann Panco, stăpânul sau.

Bine ați venit și felicitări pentru acest premiu care în mod sigur nu este ușor de obținut”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Elros, motanul campion mondial la frumusețe

Yann Panco: A câștigat un titlu mondial de frumusețe, a participat în acest an la campionatul mondial pisicesc din franța și acolo a fost desemnat cel mai frumos motănel din categoria doi la mascul ceea ce e bine rău.

Cristina Dorobanțu: A fost greu de cucerit titlul, căci au fost 1.300 de montani?

Yann Panco: Au fost 1.300 de pisicuțe. Da, toate foarte frumoase și este foarte greu să ajungi la o astfel de performanță, fiindcă sunt mulți pretendenți, având în vedere că la pisicuțe trebuie să compari un pic un standard. Hai să spunem cel mai important lucru e să fii frumos.

Pisicuțele sunt în general frumoase, deci e greu să câștigi un concurs de frumusețe la pisicuțe, dar el a reușit.

Citește și: O româncă a devenit eroină în Austria. Asistenta a salvat un bărbat dintr-un incendiu atunci când un bloc a fost cuprins de flăcări

Cristina Dorobanțu: Ce-mi spui despre concurs? Cum s-a desfășurat? Dă-mi niște detalii.

Yann Panco: Concursul presupune organizarea unor etape pe care trebuie să le parcurgi. Ești în competiție inițial pentru un certificat. Dacă reușești să iei certificatul tot e bine fiindcă și pentru acel certificat trebuie să fii mai frumos ca alții. Mai departe trebuie să fii frumos față de alte rase poate pentru a fi nominalizat pentru premiul de cea mai frumoasă pisicuță. Au fost nouă arbitri în această categorie, au fost nouă pisicuțe nominalizate pentru cea mai frumoasă pisicuță, el a reușit să fie din cele nouă în finală, cel mai frumos, e un parcurs destul de dificil adică este pe parcursul a două zile de concurs și da, a reușit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Este rasa Maine Coon. Ce spui despre particularitățile rasei?

Yann Panco: Temperamentul. Dar el este diferit față de alte pisicuțe prin faptul că este foarte, foarte mare. E o caracteristică a rasei. Se spune că este cea mai mare rasă de pisicuțe domestice, dar eu aș pune accent pe temperament. Au un temperament fantastic. Sunt atât de iubitori și atât de blânzi, direct proporțional cu mărimea și cu acest look de killer pe care-l au.

Cristina Dorobanțu: Cum a fost răsplătit după ce a cucerit podiumul?

Yann Panco: Din punct de vedere emoțional, așa sentimental, am zis să punem câteva zile de răsfăț dar la el e simplu cu tot ce înseamnă de la conserve, la mângâiat. Pisicuțele nu sunt dificile.

Cristina Dorobanțu: Câți ani are frumusețea aceasta?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Yann Panco: Trei ani și nouă luni deja.

Cristina Dorobanțu: Este grea viața alături de el? În sensul în care e dificil să te trezești de dimineață, să-l hrănești?

Yann Panco: Nu, nu, nu. În primul rând sunt crescător și e un hobby pentru mine. Nu-l am doar pe Elros. Am mai multe pisicuțe acasă. Am o rutină cu ele. Nu e o chestie grea, fiindcă atunci când e ceva care-ți face plăcere și iubești să faci, nimic nu-i greu. Sigur că mi consumă foarte mult timp dar și când ai un astfel de exemplar care îți aduce o încununare a muncii din spate parcă merită la sfârșit de zi. De câștigat material, ca să știe toată lumea, noi câștigăm niște tinichele. Sunt niște cupe, nu câștigăm material nimic. Sunt doar emoțiile pe care le trăim acolo și grupul de oameni cu care îți petreci timpul este important. Este o emoție constantă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si