O angajată a Jandarmeriei din Bucureşti a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii numite Blocada, în trafic.

Cine este femeia care avea plicuri cu praf alb în poșetă?

Femeia se afla duminică într-un taxi alături de încă o persoană în momentul în care acesta a fost oprit. Atunci, polițiștii au început să controleze peste tot, moment în care au și găsit plicuri cu prafuri albe în poșeta sa.

Acum, cazul acesta a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. 

”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor”, au transmis polițiștii.

Ea este angajata Jandarmeriei care avea droguri în geantă. 

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Mesajul transmis de Marcel Ciolacu, pentru șoferii români. ,,Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, aceștia au mai spus că sunt dispuși în continuare să ofere sprijin necondiționat, în mod transparent instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații.

Numele sublocotenentului Brigăzii Speciale de Intervenție este Andreea Cătălina Bumbac. În prezent aceasta lucra la Juridic la BSIJ.

După încheierea verificărilor oamenii legii vor aplica și măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

Consumatorii și traficanții de droguri, aspru pedepsiți în țara noastră

Pe data de 20 noiembrie „Legea 2 Mai”, inițiată de parlamentarii PNL a fost adoptată de Senat iar acum urmează să primească voturile deputaților. Aceasta prevedere pedepse mult mai dure pentru traficanții de droguri, mai precis condamnarea lor la închisoare cu executare, fără posibilitatea suspendării pedepselor.

„Bătălia nu este ușoară! Trebuie acționat pe toate palierele de la prevenție la pedeapsă. Am încredere că această categorie de traficanți de droguri de mare risc va sta mai bine în închisoare ca urmare a votului dumneavoastră”, a spus Alina Gorghiu luni.

Imagine reprezentativă pentru tinerii care sunt ținte ale consumului de droguri.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Bărbatul care o ținea captivă pe Melinda, copila de 13 ani, i-ar fi dat acesteia, în repetate rânduri, substanțe interzise. Ce spun martorii: „Am văzut când a dus-o”

Acum, Agenția UE antidrog a anunțat că monitorizează 930 de noi substanțe psihoactive (NSP), substanțe pe care în general minorii sunt tentați să le încerce.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si