Numai bunică să nu fi! Zicala se aplică, la propriu, simpaticei artiste Roberta Crintea, care în scurt timp va deveni bunică. Însă interpreta de muzică populară, recunoscută pentru aspectul impecabil care nu-i trădează niciun moment vârstă, își dorește ca nepotul ei să-i zică oricum altfel, dar nu...bunică. Și ca să arate că nu a ajuns încă la momentul în care să i se spună astfel, Roberta a pornit la o sesiune inedită de cumpărături, ca să își reînnoiască garderoba,

a transmis Cristina Dorobanțu.

Roberta Crintea, o bunică nonconformistă

Nu doar graiul și cântul bănățean îi farmecă pe fanii Robertei Crintea, ci și aspectul ei aproape adolescentin. Artista este într-o forma de zile mari, arată impecabil și nu își trădează niciun moment vârsta recent împlinită: 48 de ani. Nu-i de mirare ca am întâlnit-o într-un atelier de design vestimentar, pentru o sesiune privată de cumpărături.

De pe o canapea confortabilă, cu un pahar de șampanie în mână, Roberta este cu adevărat răsfățată: este unicul spectator al unei defilări private, organizate special pentru ea.

Cântăreața este în pas cu moda și dornică să își mențină imaginea sexy, dar are și un alt motiv pentru cumpărături: în foarte scurt timp va deveni bunică și vrea să își asigure de pe acum ținutele pentru evenimentele fericite din viata ei.



Trebuie să recunosc că trebuie să trec la o altă etapă, copilul meu mă obliga să trec la o altă etapă, dar ce crezi că eu sunt tot cu rochia crăpată. Acum că vine un nepoțel, nu înseamnă că apune perioada mea, a declarat Roberta Crintea.

Citește și: VIDEO- Elena Merișoreanu și Anuța Arghiroi. Cum vor petrece cele două artiste sărbătorile?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Roberta este nerăbdătoare să își cunoască nepoțelul, chiar dacă refuză cu vehemență să poarte titulatura de "bunica". Face eforturi să rămână la fel de sexy și atrăgătoare, cu atât mai mult cu cât nora ei se mândrește cu ea și este convinsă că la fel va face și nepotul.

Îl cheamă Arthur, Arthur Mihail. Mihail că pe nașul, iar nora mea este o tipă faină și te asigur că-și dorește o soacră faină pentru că este o fată cu carte, a declarat Roberta Crintea.

De altfel, artista este genul de soacră care își iubește nora și o lauda mai ceva ca pe propriul copil.

Luisa e blândă și fină, bună și foarte caldă. Nu rade prea mult, nu râde nici puțin, râde la momentul potrivit, nu-și dă ochii peste cap, nu vorbește când nu trebuie, îmi respectă prietenele, mi-e drag de ea de numai pot, a declarat Roberta Crintea.

După mai bine de 2 decenii de căsnicie, solista de muzică populară a renunțat la statutul de femeie măritată. Viața i-a demonstrat că totul se întâmplă cu un scop și după ce a petrecut o perioadă ca femeie divorțată, acum pare pregătită să își găsească sufletul pereche.

Am avut o viață tare frumoasă de 22 de ani de căsnicie, s-a întrerupt pentru că soțul meu, nici eu, nu și-a dorit să trăiască în minciuna, nu ne-am mai iubit, am spus pas. Suntem doi oameni mari, vorbim, petrecem puțin timp împreună, mâncam împreună, suntem alături de Bogdan dacă trebuie. Dar consider că nu trebuie să dormi în pat cu prietenul tău, a declarat Roberta Crintea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Inflexiunile vocale și stilul non-conformist de interpretare au transformat-o pe Roberta într-una dintre cele mai căutate și iubite artiste de folclor, iar perioada sărbătorilor se anunță destul de aglomerată pentru interpretă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: