Misha Miller, este una dintre cele mai fresh prezențe din industria muzicală românească. Tânăra care a cucerit publicul în acest an cu piesă “Un minut”, vine astăzi cu o piesă nou-nouță care redă o experiență proprie trăită după o despărțire. “Brațele tale” se numește melodia, iar Misha se află astăzi în platoul știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre ea. Bun găsit!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Misha Miller, o nouă piesă de succes

- Așa cum spuneam, o piesă născută dintr-o experiență profund personală. Povestește-ne puțin, cum ți-a venit ideea unei astfel de piese, în cât timp a fost gata?

Am pus trăirile pe foaie, piesa a fost scrisă într-un camp, alături de prietenii mei, Amedeo, Ariamun și Bastin, cu băieții de la Hahaha Production, Lucian și Florin. Am mers într-un camp în afara Bucureștiului, la munte, am stat acolo patru zile și băieții m-au ajutat cumva să-mi pun toate experiențele, toate trăirile pe foi și în versuri și mai târziu să le pot să-l lansez și să le audă toată lumea. Am scris 17 piese în timp de patru zile, “Brațele tale” a fost una din acele multe piese pe care le-am făcut în cadrul acelui camp, a

declarat Misha Miller.   

- Ce ai simțit când ai compus-o, a fost ca o eliberare?

Eu am venit doar pe ultimele două sute de metri. Cumva, am intrat în studio, pentru că eu am aveam trei studiouri în casa respectivă, din care mergeam dintr-un studio în altul și trebuia să fiu cam peste tot, dar când am intrat în studio, le-am povestit prietenilor mei experiența mea și cumva le-am dat să înțeleagă despre ce merge și ce aș fi vrut să zic în piesa asta și am revenit înapoi, pe gen.

Ultimele câteva ore și am terminat-o efectiv, am zis ce-mi place, ce nu-mi place, hai să mai schimbăm la versuri, cumva am construit totul în jurul poveștii mele, a declarat Misha Miller.  

Citește și: VIDEO- Bursucu, detalii despre viața de bărbat însurat: "Până acum am fost tata la copii, acum am devenit și pofta inimii, oficial"

- Piesa are de o poveste completă de dragoste, iubire și durere, cum te-ai vindecat? Înțeleg că tu ai trecut printr-o experiență de viață mai puțin plăcută 

Să știi că muzica pentru mine mereu este o terapie, chiar și când o ascult și când o scriu. Mi se pare un lucru extraordinar pentru artiști că pot să scrie din experiențe personale și să o transmită și altor oameni și să știi că e o ușurare atunci când îți spui emoțiile pe foaie și mai ales tu să le asculți. Ascultând piesa sinceră ca o terapie, simt că mă las să simt că pleacă sentimentul ăla mai puțin plăcut, a declarat Misha Miller.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

- Ce înseamnă iubirea pentru tine Misha și cum ai reușit să te vindeci după această experiență?

Iubirea pentru mine e un sentiment foarte complex. Aș spune că e respect, fidelitate, sinceritate, multe iubire chiar, în general cuvântul te iubesc, pentru mine, e un cuvânt foarte responsabil și asumat, a declarat Misha Miller.  

- Cum îți vei petrece sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile de iarnă ca de fiecare dată. Cred că o să merg la ziua mamei mele, de pe 25 că ea e născută de Crăciun și merg acasă la Chișinău, să-i văd, pentru că n-am mai fost de foarte mult timp și anul ăsta cred că am mers de cele mai puține ori acasă, pentru că am fost super prinsă cu tot ce s-a întâmplat anul ăsta, cum ai spus și tu, “Un minut” a fost o piesă mare, care m-a ținut ocupată. Și de revelion cred că... concerte, a declarat Misha Miller.  

- Cum este timpul petrecut departe de părinții tăi?

Foarte și foarte greu. Îmi lipsesc foarte mult aici, alături de mine. Au fost să mă viziteze acum două săptămâni și am fost așa, într-o escapadă. La munte am fost și le-am mai arătat Brașovul, le-am arătat Sinaia, Predealul, am fost la Castelul Cantacuzino, am mai vorbit cu ei, m-am simțit din nou ca un copil mic, care a fost cu părinții într-o vacanță, pentru că n am mai reușit să facem asta de ani întregi, a declarat Misha Miller. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Tu te-ai mutat în București, ai plecat de la Chișinău. Te gândești vreodată să revii în țara ta?

Nu, pentru că aici este casa mea, pentru că eu sunt mutată în România de zece ani. Deja de când am absolvit școala și eu că tot vorbeam de ei, când au fost ei acum două săptămâni, le-am spus să știți că eu mi-am găsit aici genul meu. Chiar aici mă simt bine, nu cred că m-aș simți și când merg acasă. Simt că deja nu mai aparțin acelui loc, a declarat Misha Miller. 

- Care a fost cel mai prețios sfat pe care mama ți l-a dat?

Toate sfaturile ei sunt prețioase și sunt sigură că și acum ne urmărește, pentru că am vorbit cu ea înainte. Să fiu eu, cred că ăsta e cel mai... și să-mi ascult sufletul și inima și să fac așa cum simt eu, a declarat Misha Miller.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: