A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase. Ca în fiecare joi, Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit, a transmis Cristina Dorobanțu.

"Nu se poate să lipsească toamna de pe masa noastră o supă cremă de dovleac. Pentru această supă avem nevoie de foarte puține ingrediente. Avem nevoie, primul și în primul rând, de starul dovleac.

Avem nevoie de ceapă. Eu am ales să pun și puțin praz pentru gustul lui dulce, morcov, usturoi, puțin ardei iute pentru cei care preferă gustul picant, de asemenea boia dulce și coriandru măcinat, puțin concentrat de supă de pui sau de găină, dar puteți să-l omiteți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Puteți să puneți sare, lapte și puțin ulei. O să coacem legumele la cuptor, tăiem și prazul și îl punem la cuptor puțin, după ce au început să se rumenească celelalte legume.

Facem câteva crutoane, am aici o pâine mai tare. Nu este denumită toamna anotimpul supei degeaba. Ia uitați, supica noastră ce bine arată!", a explicat Alina Lufer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: