Primarul orașului Baia Mare a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat, în această dimineață, în dosarul de luare de mită în care Cătălin Cherecheș a fost condamnat de prima instanță. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Silvia Cseh. Bună ziua, Silvia!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cătălin Cherecheș nu va mai ocupa funcția de primar

"Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a primit sentința, în această dimineață, în dosarul de corupție în care a fost cercetat. La scurt timp, conform procedurii, polițiștii l-au căutat acasă pentru a-i aduce la cunoștință decizia judecătorilor, dar nu a fost găsit nici acasă, nici la sediul primăriei. Pentru că există indicii că acesta ar fi fugit din țară, Poliția Română l-a dat în urmărire. Oricum, edilul ar mai avea la dispoziție aproape douăzeci și patru de ore să se prezinte la o secție de poliție și să se predea.

Cătălin Cherecheș a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată, într-un dosar care datează din două mii șaisprezece. Practic, s-a menținut decizia tribunalului Cluj de anul trecut, chiar dacă edilul din Baia Mare a cerut strămutarea procesului său de mai multe ori și a făcut apel după fiecare decizie în parte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Edilul este de negăsit

De asemenea, Cătălin Cherecheș nu va mai putea ocupa funcția de primar, dar nicio altă funcție la vreo instituție de stat.

Astăzi în completul de judecată s-a aflat și judecătoarea pe care socrii primarului au încercat să o mituiască prin intermediul mamei acesteia. După aceste fapte, socrii lui Cherecheș au fost arestați preventiv", a transmis Silvia Cseh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: