Cel care a sunat la 112 a fost chiar soțul femeii ucise imediat după ce a descoperit cadavrul victimei. Procurorii au descoperit că femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost omorâtă de fiul său. 

Potrivit primelor informații, femeia s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi mers în camera fiului ei și au început să se certe.

Cei doi s-au lovit, iar băiatul de 19 ani ar fi lovit-o până când mama sa a rămas fără suflare.

Medicii legiști au transmis că în urma testelor efectuate, femeia avea o alcoolemie de 3,7 grame per litru alcool în sânge.

Se știa că femeia avea probleme cu alcoolul

Despre femeia ucisă de propriul fiu se știa că are probleme cu alcoolul, provoca de cele mai multe ori scandaluri, motiv pentru care a fost internată și la Psihiatrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul de 19 ani care și-a ucis mama în bătaie a fost arestat pentru 24 de ore şi este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. În acest caz pedeapsa ajunge și la 12 ani de închisoare. 

Tânărul din Olt care și-a ucis mama spune că regretă fapta. Victima avea o alcoolemie de 3,7

Tânărul din Olt care și-a ucis mama spune că regretă fapta. Victima avea o alcoolemie de 3,7

[Sursa foto: Istockphoto.com]

“În raport de circumstanţele comiterii faptei, în favoarea inculpatului s-a reţinut circumstanţa atenuantă a scuzei provocării, în sensul că a acţionat pe fondul unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de o provocare din partea victimei, produsă prin atingerea gravă a demnităţii (injurii, cuvinte jignitoare, blesteme) şi a unei stări de nervozitate determinată de atitudinea victimei de-a lungul timpului (aproximativ 12 ani), aceasta fiind cunoscută ca o consumatoare de băuturi alcoolice care provoca scandal în familie, fiind internată în mod repetat la secţia de pshiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru dezalcoolizare”, au declarat procurorii.

Citește și: Caz șocant în Găneasa, Olt. Un tânăr de 19 ani și-a omorât în bătaie mama, după ce femeia s-a îmbătat și a început un scandal

Magistrații au mai precizat că tânărul a recunoscut că a comis fapta și a spus că regretă cele întâmplate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si