Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineață, 25 noiembrie în municipiul Rădăuți, județul Suceava. Incidentul teribil a fost anunțat în jurul orei 05:40, iar la fața locului au ajuns la scurt timp o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei patru pasageri din utilitară au rămas încarcerați în urma accidentului

O utilitară ar fi fost lovită din plin de un tren de călători la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza municipiului Rădăuți la ieșire, spre Dornești, potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.

Utilitară lovită tren

Patru persoane au rămas încarcerate după ce un tren a intrat puternic într-o utilitară.

[Sursa foto: News Bucovina]

Citește și: Noi detalii în cazul șoferului care a ucis o fetiță de 13 ani pe trecerea de pietoni. Adrian Cuculis: ,,Condamnare de 3 ani cu suspendare pentru șoferul din Târgoviște, care rula cu peste 120 km/h''

Șoferul și pasagerii au fost duși de urgență la spital

În respectiva autoutilitară se aflau patru persoane. Două dintre ele au reușit să iasă tefere, însă celelalte două au avut nevoie de ajutor din partea pompierilor militari, deoarece au rămas încarcerate. Din păcate, o persoană era în stare de inconștiență și nu a reușit să coopereze.

Accident utilitară lovită tren

O utilitară a fost lovită în plin de un tren de călători.

[Sursa foto: News Bucovina]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Noi detalii în cazul Crevedia. Ionuț Doldurea, unul dintre patronii stației GPL de la Crevedia, face acuzații grave: ,,Când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii nu erau evacuați”

Într-un final, cei trei bărbați de 53, 34 și 33 de ani, și o femeie de 21 de ani, au fost preluați de ambulanțe și transportați de urgență la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți.

Tânără de 24 de ani moartă, după un grav accident

Un alt accident teribil a avut loc joi pe șoseaua care leagă Aradul de Deva, mai exact pe DN7, între localitățile Păuliș și Barațca. Acolo, într-o curbă periculoasă, un buldoexcavator s-a desprins de la un trailer și a lovit o mașină.

„În urma impactului au rezultat două victime din autoturism, care sunt încarcerate. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis centrul InfoTrafic.

Accident grav excavator

O persoană a decedat, după ce un boldoexcavator a lovit un autoturism.

[Sursa foto: Press alert]

Din păcate, o femeie de 24 de ani a decedat, iar o alta de 21 de ani a fost transportată de urgență la spital. Acum, polițiștii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si