„Târgurile de Crăciun se deschid unul după altul, aproape în fiecare oraș din țară. Odată cu ele, iluminatul de sărbătoare aduce bucurie pe chipurile localnicilor. Așa s-a întâmplat și la Suceava, unde aseară s-a dat startul petrecerilor de iarnă, chiar de ziua aniversară a Bucovinei. La 105 ani de la Unire, bucovinenii au sărbătorit ca la carte, cu muzică, lumii de sărbătoare și mâncare bună”,  a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

S-a deschis Târgul de Crăciun de la Suceava

Sute de oameni s-au adunat aseară în centrul orașului Suceava, să se bucure de startul Târgului de Crăciun dar și să aniverseze cu toții Ziua Bucovinei. La 105 ani de la Unire, chiar și localnicii plecați de mult timp peste hotare, au decis să revină acasă.
„După 21 de ani... cu multe emoții, sunt multe emoții adunate în ziua asta, abia am așteptat să vin în centru”, a spus un localnic plecat în străinătate.
Iluminatul festiv a fost un motiv în plus pentru cei mari și cei mici să nu rateze startul petrecerii.
Temperaturile scăzute de afară au fost îmblânzite cu mâncare caldă și cu mult dans. Petrecăreții au încins hore chiar in mijlocul târgului, spre satisfacția autorităților locale, care au pregătit nenumărate surprize.

Citește și: VIDEO- Trei târguri de Crăciun în Capitală. În Sectorul 3, moda brazilor a fost înlocuită cu palmierii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Iată, și în acest an inaugurăm luminile de Crăciun în data de 28 noiembrie, de ziua Bucovinei. Este o atmosferă foarte plăcută aici și urmează în toată luna decembrie să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă”, a transmis Ion Lungu, primarul Sucevei.


Scena a fost animată de artiști iubiți de public, atât din sfera muzicii populare, cat și stilului pop. De departe, însa, cele mai așteptate concerte au fost ale artiștilor Ștefan Bănică Junior și Andra Gogan.
Târgul de Crăciun din Suceava este deschis până la mijlocul lunii ianuarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: