A început mini vacanța de 1 Decembrie, iar mii de români au ajuns deja în stațiunile de la munte. Colegul meu Adrian Jătăreanu se află pe pârtia din Poiana Brașov și ne spune cum se schiază. Bună dimineața, Adi, a transmis Cristina Dorobanțu.

Mii de turiști la munte

E ger de crapă pietre aici, în Brașov. În Poiana Brașov sunt minus 6 grade Celsius, dar este mare bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă, pentru că, pentru prima dată în ultimii șase ani, se poate schia aici, în Poiana Brașov, în luna noiembrie.

Noi am venit de dimineață aici, în Poiană și am rămas surprinși să vedem câtă lume deja vrea să practice sporturile de iarnă.

Vedeți acum în imagini o coadă unde sunt peste o sută de persoane. Practic, toți oamenii stau la casa de bilete pentru a-și cumpăra cartele cu puncte sau abonamente de o zi, valabile la transportul pe cablu. Oamenii stau la coadă răbdători încă de la ora 9 dimineața, când s-au deschis instalațiile pe cablu și este posibil ca în timpul zilei să vedem astfel de imagini și la celelalte instalații de transport pe cablu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Zăpadă uriașă în stațiunea Rânca. Turiștii nu au ezitat să apară

Trebuie să știți dacă veniți în Poiana Brașov, că în acest an, cartelele cu puncte s-au scumpit cu șaptesprezece la sută față de anul trecut. Practic un schi pass, valabil o zi întreagă, îi va costa pe turiști două sute de lei. Însă, vestea excelentă este că se schiază în condiții foarte bune, pe toate părțile din Poiana Brașov.

Administratorii domeniului schiabil s-au chinuit încă de săptămâna trecută să pregătească pârtiile. Sunt pornite tunurile care produc zăpadă artificială în partea superioară a Masivului Postăvaru. Sunt în jur de treizeci de centimetri de zăpadă. Tot muntele este acoperit cu omăt și se poate schia în siguranță până la baza muntelui, a transmis Adrian Jătăreanu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: