Tragedia a avut loc pe șoseaua din localitatea Costeşti, în direcția către Smeeni, din județul Buzău. Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, impactul a avut loc în momentul în care autoturismul, la volanul căruia se afla un adolescent în vârstă de 15 ani, a intrat violent într-un stâlp de electricitate.

Din nefericire, în urma coliziunii, adolescentul de 15 ani a pierit, în timp ce pasagerul său, un tânăr de 18 ani din localitatea Costești, a suferit leziuni grave.

Citește și: Momente emoționante la parada de Ziua Națională din Capitală. Prezență record la evenimentul de 1 Decembrie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ambulanța a preluat persoana rănită și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul decedat nu avea părinți și locuia cu un unchi afectat de probleme de sănătate.

Adolescentul era orfan și se afla în grija unui unchi. Bărbatul are probleme grave de sănătate

Înainte de a ajunge în grija unchiului său, adolescentul a trăit timp de trei ani într-un centru de plasament.

Citește și: Tragedie în Constanța! Un polițist în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort în mașina de serviciu. Ce s-a întâmplat, de fapt

Investigațiile polițiștilor au relevat că cei doi minori ar fi furat autoturismul din fața unei locuințe din localitatea Costești. La sosirea polițiștilor, mașina era deschisă, iar cheile erau în contact. Se pare că cei doi băieți au parcurs aproximativ patru kilometri înainte de a se izbi de stâlp.

Un dosar penal va fi deschis în acest sens, iar polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si