La intrarea Herești, din Sectorul 5 București, pompierii ISU București au intervenit pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un grup de patru locuințe. 

400 mp afectați în urma incendiului

Incendiul a fost localizat, suprafața totală afectată fiind de aproximativ 400 mp.

În acest context, două persoane au suferit un atac de panică, fiind ulterior asistate medical, dar fără a fi transportate la spital.

Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișurilor. În podurile locuințelor sunt depozitate materiale combustibile. 

Patru locuințe din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări

Patru locuințe din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări

[Sursa foto: ISU]

În acest caz au fost alertate 11 autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare, 2 autospeciale de intervenție și salvare la înălțime și 1 ambulanță SMURD.

Citește și: VIDEO- Explozie puternică la Obor, din cauza unei butelii. Incidentul a fost filmat de un martor

Incendiu urmat de o explozie la un chioșc de ziare din Capitală

Un incident a avut loc în Sectorul 2, după ce angajata unui chioșc de ziare ar fi pornit o butelie cu scopul de a se încălzi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O femeie ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului, cu scopul de a se încălzi

O femeie ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului, cu scopul de a se încălzi

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, o femeie ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului, cu scopul de a se încălzi. Ulterior, chioșcul de ziare a luat foc, urmând o explozie.

"La data de 27 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 7 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.30,   prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie.

Astfel, polițiștii Secției 7 care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 70 de ani, angajata unui chioșc de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc.''

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului, pentru a lichida incendiul.

,,La fața locului s-au deplasat și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar în urma acestuia, chioșcul unde se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile și fără a exista victime omenești. 

De asemenea, au fost produse distrugeri la un autoturism parcat în proximitate", potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 7.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si