Incident șocant în aceasta dimineață pe calea ferată, la ieșire din Azuga. Pantograful unui tren de călători s-a rupt și în căderea rănit trei tinere care se aflau în garnitură. Dar cu mai multe detalii, ni se alătură colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bună ziua, Adrian!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Rănite în timpul călătoriei cu trenul

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, după ora opt, la ieșire din stația CFR din Azuga.

Pantograful unui tren, adică acea instalație care alimentează cu energie electrică vagonu, s-a rupt pur și simplu, iar în cădere a spart geamurile unui vagon în care se aflau călători. Trei tinere în vârstă de 18 și 20 de ani au fost rănite, pentru că cioburile le-au intrat în ochi, iar fetele s-au și zgâriat pe gât și pe mâini.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe și un echipaj Smurd, care le-au transportat pe tinere până aici, la spitalul orășenesc din Sinaia. Medicii de pe secția de oftalmologie le-au consultat pe cele trei tinere și au realizat că, într-adevăr, fetele aveau cioburi în ochi. Le-au recomandat să ia câteva picături, însă nu le-au internat.

Tinerele au plecat către București cu o mașină personală. În același timp, trebuie să vă spun și faptul că circulația feroviară între Brașov și Sinaia a fost blocată ore bune din cauza acestui incident.

Acest tren InterRegio 1742 a avut o întârziere de peste 180 de minute și a plecat din gara din Azuga în jurul orei zece și nouăsprezece minute și alte două trenuri, unul CFR personal și unul privat au avut la fel, întârzieri de peste 130 de minute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiști ar putea să deschidă o anchetă în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă pentru că cele trei tinere au fost rănite destul de grav și trebuie să afle cum s-a întâmplat acest incident, a transmis Adrian Jătăreanu.

Citește și: Cum s-a camuflat fostul primar Cătălin Cherecheș, în momentul în care și-a luat cartelele SIM! Noi imagini cu edilul fugar, surprinse la scurt timp după ce a ieșit din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: