Vremea se mai încălzește. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse în Carpații Meridionali și de Curbură va ninge, iar în sud și în sud-est sunt anunțate ploi.

Vântul suflă slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului. În Carpații Meridionali, dar și în Moldova, temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad și 9 grade.

În Muntenia cerul va fi în mare parte înnorat, iar pe arii restrânse sunt anunțate ploi.

3 grade vor fi în Târgoviște, 8 grade în Slobozia.

În Transilvania, cerul va fi variabil cu înnorări, în special din a doua parte a zilei, iar maximele ajung la 4 grade în Alba Iulia, 4 grade și în Cluj Napoca.

În Moldova ne așteaptă vreme destul de rece astăzi, dar cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această dată. 7 grade vor fi în Galați, 2 grade în Botoșani, iar atmosfera va fi în mare parte închisă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În vestul țării se anunță vreme mohorâtă, iar termometrele vor indica maxime de până la 7 grade în Timișoara, 6 grade în Arad.

În Oltenia, cerul va fi mai mult înnorat astăzi, iar mercurul din termometre ajunge până la 2 grade în Târgu Jiu, 5 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea vorbim de vreme închisă astăzi. Vântul va sufla slab până la moderat, iar valorile termice ajung până la 6 grade în Tulcea, 7 grade în Sulina.

În Capitală vremea se încălzește ușor. Cerul va avea înnorări, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va adia moderat, iar temperatura maximă urcă la 6 grade.

La noapte, cerul va fi mai mult înnorat. Vântul va avea intensificări în special spre dimineață, iar minima coboară la 2 grade.

Mâine să știți că vremea devine instabilă. Sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, iar în jurul prânzului termometrul va indica 6 grade la munte. Să știți că vremea se încălzește ușor. Față de ieri, cerul va avea înnorări și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, asta mai ales în Carpații Meridionali și de Curbură. Vântul va sufla slab până la moderat, dar cu intensificări în masivele sudice. 2 grade vor fi la Stâna de Vale, 2 grade și în Păltiniș, a transmis Anca Ciotă.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo actualizată de la ANM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: