Un incident a avut loc marți, 5 decembrie 2023, după ce o femeie a fost lovită de trenul Constanța- București, în zona stației CF Brănești, județul Ilfov. Din nefericire, aceasta și-a pierdut viața. 

Firul 2 al Magistralei a fost închis

În acest context, firul 2 al Magistralei 800 a fost închis, iar circulația trenurilor s-a desfășurat pe firul 1, în urma acestui incident.

Potrivit Poliției Ilfov, lucrătorii SRPT București au fost sesizați de către mecanicul trenului IR 582 Constanța-București cu privire la faptul că la kilometrul 27+ 300, în zona stației CF Brănești, o femeie ar fi fost accidentată mortal.

Pentru efectuarea cercetărilor, la fața locului s-au deplasat polițiștii SRPT București. 

Accident grav pe calea ferată, la Brănești. O femeie a fost lovită mortal de un tren

Accident grav pe calea ferată, la Brănești. O femeie a fost lovită mortal de un tren

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acest caz a fost informat Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din domeniul de competență.

Polițiștii SRPT București efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun. 

Citește și: VIDEO- Traficul feroviar este restricționat pe Valea Prahovei după ce un pantograf s-a rupt. Val de întârzieri în circulația trenurilor

Trei tinere au fost rănite în timpul călătoriei cu trenul, după ce pantograful s-a rupt

După ce pantograful s-a rupt și a spart geamul de lângă trei tinere, acestea au ajuns la spital, fiind rănite.

Tinerele cu vârste de 18 și 20 de ani au fost rănite, deoarece cioburile le-au intrat în ochi. Fetele s-au zgâriat pe mâini și gât.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe și un echipaj Smurd. Acestea le-au transportat pe tinere până la spitalul orășenesc din Sinaia.

Citește și: VIDEO- Trei tinere au fost rănite în timpul călătoriei cu trenul, după ce pantaograful s-a rupt

De asemenea, tinerele au fost consultate de către medicii de pe secția de oftalmologie, realizând că, într-adevăr, fetele aveau cioburi în ochi. Le-au recomandat picăturile de ochi, însă nu le-au internat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si