„Anul acesta bradul de sărbători trebuie să fie cât mai încărcat și colorat. Cel puțin asta își doresc clienții, care au înlocuit globurile clasice și bomboanele de pom, cu păuni, acadele de pluș și flori cu sclipici”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Clienții au dat iama în magazinele cu decorațiuni pentru Crăciun. Tarabele sunt pline ochi de ornamente cu sclipici, cât mai colorate și supradimensionate

„Anul ăsta aș vrea să decorez ceva mai inedit, pentru că în fiecare an l-am făcut clasic, iar acum îmi doresc să fie ceva mai wow. Mă uitasem la un brăduț care avea un fel de acadele, un pic mai sweet. Tot timpul m-a tentat sclipiciul, inclusiv la unghii”, a spus o clientă.
Bradul lollyop sau bradul bomboană este vedeta acestui sezon. Dacă în anii trecuți clienții visau la un pom de Crăciun monocrom și cât mai simplu, acum, românii vor abundență.

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo pentru două zile. Vremea se încălzește ușor, iar mâine sunt așteptate ploi slabe

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Anul acesta la mare căutare este bradul nins și îndulcit cu zeci de ornamente în formă de bomboane sau acadele. Nici florile cu sclipici nu lipsesc. Un astfel de brad se poate cumpăra gata decorat și costă 2.000 de lei”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.
Păunii roz, albaștrii sau turcoaz sunt și ei în topul ornamentelor pentru împodobirea bradului de Crăciun.
„Păun din pene naturale care se poartă acum.

Vine foarte frumos pe brad, ca un fel de vârf, dimensiune mai mică pe care poți să îl pui pe brad, poți să-l aranjezi cu flori sau bomboane. Oricum, globurile nu mai sunt la modă. Un astfel de păun ajunge până în 100 de lei, cel mai mare și cel mic 35 de lei”, a explicat patronul unui magazin.
O floare supradimensionată cu sclipici pornește de la 15 lei și poate ajunge până la 30 de lei, în funcție de mărime. Iar figurinele pentru exteriorul casei pot ajunge și la câteva sute de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: