Miercuri dimineața, două TIR-uri s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, în judeţul Călăraşi. Unul dintre ele s-a răsturnat. 

Care este starea victimelor?

În urma accidentului, un bărbat este rănit. De asemenea, circulația este perturbată pe Autostrada A2, pe sensul București- Constanța.

Accident grav pe Autostrada A2: Două TIR-uri s-au ciocnit, iar unul dintre ele s-a răsturnat

Accident grav pe Autostrada A2: Două TIR-uri s-au ciocnit, iar unul dintre ele s-a răsturnat

[Sursa foto: Facebook-Marius Tila]

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 112, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, s-a produs o coliziune faţă-spate între 2 ansambluri auto.

Unul dintre acestea s-a răsturnat pe carosabil, ocupând banda nr. 2 şi parţial prima bandă ale sensului de mers către Constanţa”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Citește și: VIDEO- Un bărbat care mergea pe trotinetă a fost accidentat de o mașină. Victima circula neregulamentar

O tânără de 24 de ani a încetat din viață, în urma unui accident teribil în Suceava

Duminică seara, un accident grav a avut loc între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni, județul Suceava. În urma incidentului, o tânără nu a mai putut fi salvată. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vecinii aflați în zonă au alertat autoritățile, după ce un zgomot puternic s-a auzit în zonă.

Persoanele au fost găsite în stare inconștientă, încarcerate în autoturisme. Trei dintre ele se aflau în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime, mai exact o tânără în vârstă de 24 de ani. 

Totodată, un alt tânăr de 21 de ani a fost resuscitat la locul accidentului.

Ulterior transportat la spital pentru îngrijiri alături de celelalte două persoane rănite.

"Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate",  a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava.

Citește și: VIDEO- Tragedie pe o șosea din Suceava. O tânără a murit, iar alte 3 persoane sunt la spital

O rudă a persoanelor care au fost implicate în accident a făcut declarații emoționante. Aceasta a spus că fata care și-a pierdut viața abia a fost mireasă. De asemenea, ea conducea mașina în momentul impactului care i-a adus de altfel și sfârșitul.

"Soţ şi soţie, am înţeles că el nu deţinea permis, conducea ea. Ştiu că recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa", a mărturisit o rudă a victimelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si