Un accident teribil s-a petrecut miercuri seară, pe DN 25, la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi. Mai exact, un autobuz de transport persoane s-a răsturnat.

O femeie a murit, iar patru persoane au fost transportate la spital

În acel moment, 10 pasageri se aflau în mijlocul de transport în comun, iar din păcate, o femeie a fost declarată decedată.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să o salveze, însă fără rezultat. Patru persoane au fost duse de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din cele 10 persoane de la bord, o victimă este decedată şi încarcerată, două persoane sunt preluate de ambulanţa SAJ Galaţi şi SMURD Galaţi, cu traumatisme şi contuzii minore, pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. Alte două victime sunt în curs de evaluare de medicul de pe ambulanţa SMURD tip C. Restul persoanelor autoevacuate sunt conştiente”, au transmis autoritățile.

Autobuz răsturnat Galați

O femeie a decedat, după ce autobuzul în care se afla s-a răsturnat la Galați.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Autobuz răsturnat Galați

Un autobuz cu 11 persoane s-a răsturnat într-o comună din județul Galați.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anchetatorii au o nouă pistă în cazul băiatului mort în Austria! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, la etajul 4 al hotelului în care erau cazați elevii români

La accident s-au deplasat o autospecială de stingere de la Iveşti, o descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) de la Detaşamentele de Pompieri Galaţi şi Tecuci.

Trei persoane rănite grav într-un accident la Galați

Un alt accident grav a avut loc pe data de 4 decembrie în județul Galați, în jurul orei 7.50. Atunci, trei persoane, respectiv șoferii și un pasager de 51 de ani au fost grav rănite, după ce șoferul unei mașini a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD pentru a transporta victimele cât mai repede la spital.

„Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, unde a fost solicitat și elicopterul S.M.U.R.D., al cărui echipaj medical a preluat bărbatul de 39 de ani și l-a transportat la spital. Celelalte două persoane rănite au fost preluate și transportate la o unitate spitalicească de către echipajele medicale de la ambulanță ”, a transmis Poliția Galați. 

Citește și: Crimă șocantă în Olt! Un bărbat a fost decapitat, iar capul acestuia a fost descoperit într-o toaletă

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si