„S-a dus să își cumpere un apartament în Brașov, dar a rămas fără 76 de mii de euro. Un bărbat din Bușteni a fost jefuit de două femei care i-au propus o aventură amoroasă. Suspectele l-ar fi îmbătat, iar apoi au furat tot ce au prins. Cum s-a încheiat această poveste aflăm de la colegul meu, Adrian Jătăreanu”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Îmbătat, sedus și păgubit de 76.000 de euro, de două femei

„Bun găsit!
Bărbatul în vârstă de 52 de ani, originar din Bușteni, ar fi venit la Brașov să își cumpere un apartament. Acesta ar fi fost și motivul pentru care omul avea la el, într-o borsetă, suma de 76 de mii de euro. Bărbatul a venit în oraș cu trenul, iar la gară a fost abordat de două femei, de 20 și 43 de ani, care i-au propus să întrețină relații sexuale. Cei trei au mers într-un loc retras de lângă gară, acolo unde suspectele l-ar fi îmbătat pe bărbat până când acesta a rămas inconștient. Apoi, individele au furat toți bani din borsetă, dar și bijuteriile pe care omul le avea la el. Când s-a trezit, bărbatul și-a dat seama că a fost jefuit și a alertat Poliția. Oamenii legii au reușit să le dea de urmă hoațelor, în scurt timp.

Una dintre suspecte s-a trezit cu mascații la ușă, iar cea de-a doua a fost găsită într-o pensiune din Harghita. La percheziții, polițiștii au găsit o parte din bani, dar și mai multe electrocasnice nou-nouțe, sigilate, pe care suspectele le-au cumpărat. Cele două individe au fost arestate preventiv”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal a primit o nouă condamnare. Cât va sta în total în închisoare?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: