„Turiștii care vor petrece sărbătorile de iarnă în cea mai veche stațiune din țară vor fi răsfățați ca-n resorturile din străinătate. La Păltiniș, oaspeții vor avea parte de zăpadă ca în Alpi, dar și de bucate alese, făcute după rețete tradiționale. În plus, prețurile au rămas aceleași ca anul trecut, spun hotelierii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Peisaj de vis și răsfăț la Păștiniș

La acest castel din Păltiniș s-a dat deja startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Zona este în topul locurilor preferate de turiștii care vor să îmbine adrenalina de pe pârtie cu relaxarea de la spa.
„Aș sta aici în fiecare zi. Cu Elveția, Austria, se poate compara”, a spus un turist.
„E o senzație plăcută să fi într-un loc cald, dar afară să fie grade cu minus, un peisaj deosebit. Nu te aștepți să găsești așa ceva în România”, a spus alt turist.
De altfel, cei care își vor petrece sărbătorile aici vor avea parte de un răsfăț ca în marile stațiuni din străinătate.
„Avem terapii de relaxare, avem împachetări, avem terapii cu pietre vulcanice. Saună umedă, saună uscată, piscină interioară, dar și un jacuzzi exterior încălzit de care se pot bucura în special când ninge”, a explicat Paula Horduna, terapeut spa.


Zona este renumită și pentru bunătățile gastronomice, iar turiștii vor fi întâmpinați cu preparate pentru toate gusturile.
Pentru sărbători, gazdele au pregătit pachete speciale de cazare.

Citește și: VIDEO- Tot mai scump pe pârtiile din România. Cât costă să schiezi în stațiunile montane din țară?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Avem trei zile, îi așteptăm cu un welcome dinner foarte elegant, după care avem o zi românească. Pentru copii avem pregătite destul de multe surprize, vin colindători, avem tradiții locale și avem o zi pentru a se relaxa, pot merge la schi, trasee pe zăpadă, rachete, drumeții”, a explicat Cornel Posea, manager hotel.
Iar de Revelion vor fi disponibile pachete de 4 nopți, în care vor fi îmbinate tradițiile locului cu petreceri sofisticate. Cât despre prețuri, hotelierii spun că au rămas aceleași ca anul trecut. Tarifele pentru un pachet de Crăciun aici încep de la 700 de euro de persoană, iar de Revelion de la 1.100 de euro de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: