Sezonul de sărbători înseamnă și startul țepelor cu brazi de Crăciun. Cei care s-au lăsat înșelați de mirajul unui pom fabulos la preț de nerefuzat s-au trezit că au primit acasă un trunchi cu doar câteva crengi, a transmis Cristian Sabbagh.

Brazii comandați online dau bătăi de cap românilor

"Ce comanzi și ce primești. Am mai dat și 80 de euro pe el.

Ia uitați aici, ăsta e brad? Țeapă ce am putut lua eu de nu se poate", a spus un cumpărător.

Nu este vorba de o glumă, ci de situația în care s-a trezit această femeie după ce a comandat de pe internet un brad artificial. Dovada faptului că nu tot ce se vinde în online este real o avem și noi.

"În sufragerie am împodobit deja bradul, dar mai vreau unul pe hol, așa că am luat de pe internet. Să vedem cu arată. A costat 149 și 19 lei transport și am primit un astfel de brad, nu îmi place, crengile sunt foarte rare. O sa pun câteva globuri sa vedem daca se schimba aspectul.

Deși in mediul online, bradul de 1.80 m pare desprins din filme, realitatea este alta. Pentru că realitatea nu corespunde cu pozele, am cerut returnarea produsului", a transmis Iulia Dumitrașcu, jurnalist Știrile Kanal D.



"O sa chemăm noi curierul astăzi să ridice coletul de la dumneavoastră și mi-au transmis că până vineri veți primi banii în cont", a spus un comerciant.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel de cazuri sunt tot mai dese în ultima perioadă. Această femeie din județul Brașov a avut parte de o experiență similară, după ce a comandat un brad artificial de pe internet.

"Nu aveam așteptari foarte mari, dar nici în halul asta. M-am supărat foarte tare. Prima reacție care am avut-o, am pus mâna pe telefon să îi sun, ceea ce nu am reușit să mai dau de ei", a declarat Mirabela Butnar, păgubită.

În aceste condiții, autoritățile trag un semnal de alarmă.

"În condiția în care singurul lucru care ne atrage este prețul foarte mic, trebuie să înțelegem că ne asumăm și riscuri. Noi am recomandat permanent să se facă verificări cu privire atât la pagină, cât și la ceea ce au spus alți consumatori despre paginile respective", a declarat Horia Constantinescu, președinte ANPC.

În cazul în care vă confruntați cu o situație similare, autoritățile recomandă sesizarea inspectorilor Protectiei Consumatorului. Acest lucru poate fi făcut prin completarea unui formular online, pe site-ul ANPC.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Târgul de Crăciun din Craiova are cel mai frumos brad din Europa. Anul viitor tema este inspirată din Star Wars


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: