Un jandarm de la Brigada Specială din București a fost prins în trafic, la Huedin, în urma unui control de rutină, cu o cantitate mare de droguri, dar și cu un cântar. Totul s-a întâmplat pe data de 3 decembrie, în jurul orei 22:00, când jandarmul era în concediu de odihnă. Acum aproximativ o lună de zile, o altă jandarmeriță a fost prinsă cu droguri în poșetă în București.

Jandarmul spune că drogurile sunt ale unui prieten

Deși substanțele interzise puse în plicuri au fost descoperite în rucsacul lui, tânărul a negat și a spus că nu îi aparține lui, ci unui bun prieten.

”În acest context, jandarmul a afirmat că rucsacul nu îi aparține și a solicitat din proprie inițiativă transportul la spital pentru recoltarea de probe biologice. Menționăm faptul că după finalizarea testelor biologice și în funcție de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecință, conform prevederilor legale.  În acest caz, conform procedurilor, s-a dispus începerea urmăririi cercetării disciplinare prealabile”, a transmis Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române.

Dan Ilea droguri

El este Dan Ilea, jandarmul prins cu droguri în rucsac.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

Citește și: Un jandarm de la Brigada Specială, prins cu droguri într-un rucsac. El a spus că geanta este a unui prieten

Cine este Dan Ilea?

Dan Ilea a fost și supus unui drug test, pentru a demonstra că el nu a consumat substanțele interzise, iar rezultatul a fost negativ.

Chiar și în aceste condiții, oamenii legii spun că au suspiciunea că tânărul jandarm se ocupa cu vânzarea drogurilor. Totodată, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru detinere şi trafic de narcotice.   

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul lucrează la Brigada Specială a Jandarmeriei  „Vlad Țepeș” din anul 2022, iar tatăl său, Radu Ilea a fost și el polițist în trecut. Se pare că familia lui a mai avut probleme cu legea. Prima este chiar sora lui Dan Ilea, Diana, care este angajată a Primăriei Negreni și Supercom.

Diana Ilea dosar

Ea este Diana Ilea, sora jandarmului prins cu droguri în Cluj.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

Citește și: Percheziții DNA la Ministerul de Finanțe. Birou sigilat de procurorii anticorupție- UPDATE

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În anul 2021 femeia ar fi mințit în declarații că ea ar fi produs un accident rutier pe strada Horea din Huedin. Însă, în realitate, soțul ei Matiș care ar fi consumat și o cantitate mare de alcool înainte s-ar fi suit la volan. După întregul scandal, el a fost și dat afară din Poliție. Cu toate astea, Diana Ilea a primit amânarea aplicării pedepsei. 

De asemenea, și Radu Ilea a fost trimis în judecată în 2023 pentru infracțiuni la regimul silvic, alături de un alt individ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si