„Scenele de groază au ajuns la rudele din România și în acest fel polițiștii au intrat pe fir. Cei doi soți au fost ridicați de la graniță, când se pregăteau să revină acasă pentru sărbători. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Acuzați că și-au abuzat copilul de 2 ani în repetate rânduri

Cei doi soți au 29 și 37 de ani. Locuiau de ceva vreme în Germania alături de doi copii, unul de 2 ani, celălalt de 3. Cel mai mic dintre ei a trecut prin clipe de groază. Rudele din țară spun că părinții nu l-au dorit și s-au răzbunat în fel și chip pe bietul copil.
Abuzurile s-ar fi petrecut sub ochii fratelui său. Imaginile care nu pot fi descrise au devenit acum o probă vitală în anchetă după ce au ajuns întâmplător la rudele din România.
Părinții se pregăteau să revină la Carei pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Polițiștii, sesizați de rude, i-au ridicat de la frontieră. Astăzi, judecătorii au decis să-i aresteze pentru 30 de zile.

Citește și: Incident șocant! Un copil de doi ani a fost victima abuzurilor părinților săi. Micuțul a trecut prin chinuri groznice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Aceștia sunt, în momentul de față inculpați în dosar. Ei sunt acuzați de faptul că ar fi exercitat, timp de aproximativ 5-6 luni acte de agresiune aupra minorului lor de 2 ani”, au explicat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.


Copilul de 2 ani trebuie operat după ce medicii au descoperit o leziune gravă. S-a decis că ambii frați trebuie preluați de autorități până la finalizarea anchetei. Părinții sunt nemulțumiți de decizia de arestare preventivă emisă pe numele lor și au contestat măsura.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: