„Pe lângă carnea de porc și cozonac, pe lista de cumpărături pentru masa de Crăciun se află și alimentele congelate. Este mai ieftin și mult mai rapid, spun oamenii, care și-au umplut coșurile cu legume, pui și amestec pentru salată de boeuf, luate direct din congelator”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Alimente congelate pentru masa de Crăciun

Când e vorba de legume pentru masa de Crăciun, gospodinele le preferă pe cele congelate.

Gata spălate, curățate și tăiate. Ceea ce se traduce în economie de timp, dar și de bani.
Oferta legumelor congelate este adaptată și pentru sărbători. În frigidere găsim vinete gata coapte, dar și amestec de legume pentru salata de boeuf. Însă și pachetele clasice cu mazăre, fasole și morcovi sunt căutate.

Citește și: VIDEO- Comercianții din piețe, fără profit înainte de Crăciun

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce bifează legumele de pe listă, urmează carnea congelată. Fie că vorbim de pui sau porc, oferta este variată. Prețurile sunt chiar și cu 20% mai mici decât dacă ar cumpăra carne proaspătă.
Nu trecem cu vederea nici semipreparatele.

Șnițel, aripioare, cașcaval pane sau pizza, și ele se află pe lista pentru masa de Crăciun.
Reprezentanții magazinelor online spun că față de o lună obișnuită, vânzările de congelate cresc cu 35% în decembrie.
„Avem o creștere de produse congelate față de anul trecut, dar și față de luna trecută. Aluat, pentru că se fac multe prăjituri și câștigă timp, vindem multe vinete coapte, congelate”, a spus directorul comercial al unui magazin online.

Toate comenzile plasate la acest magazin online conțin cel puțin un produs congelat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: