„Un astfel de caz este și cel al artistei de muzică populară Cristina Neagu, care și-a văzut visul împlinit, chiar în perioada Crăciunului”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cristina Neagu și-a găsit sufletul pereche

Vestitul colind pare să i se potrivească perfect Cristinei, care în urmă cu câțiva ani a făcut exact ce îndeamnă versurile cântecului: a deschis ușa și l-a primit în viața ei pe Cătălin, cel ce urmează să îi devină soț.


Cei doi sunt de nedespărțit, iar perioada sărbătorilor, care, de altfel, i-a și adus împreună, este dedicată, în totalitate, familiei.
Deși are numai 24 de ani, Cristina a petrecut aproape jumătate din viață departe de casa părintească. Originară din Teleorman, tânăra s-a mutat în Capitală odată cu începerea liceului, pentru a studia muzica. A lăsat în urmă familia și tradițiile zonei pentru a-și construi o carieră, iar acum își aduce aminte cu emoție de obiceiurile de acasă, din perioada sărbătorilor.

Citește și: VIDEO- Ultimele zile de comenzi la cofetării. Cei care vor să aibă dulciuri pe masa de Crăciun trebuie să se grăbească

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Abia așteptam perioada asta a iernii pentru că împodobeam bradul, curtea, mama ne făcea tot felul de prăjituri, plus că pe vremea aia iarna era iarnă, aveam zăpadă, mergeam cu sania, făceam oameni de zăpadă, mergeam la colindat. Era o poveste”, a spus Cristina Neagu.
Și tot de poveste este pasiunea ei pentru muzică, dobândită din familie.
Pentru că nu de puține ori dorul de casă o mistuie, Cristina încearcă să recreeze în noul ei cămin atmosfera pe care o avea în casa părintească, de sărbători.

Iar cel mai important element, este bradul, care trebuie împodobit ca la carte.
Tânăra artista rămâne fidelă stilului tradițional, pe care îl adaptează după cum consideră ca se potrivește.
Cristina abia așteaptă să se bucure de sărbători alături de familie și este nerăbdătoare să le cânte și rudelor, la masa de Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: