O tînără şi-a pierdut viaţa, azi noapte, în urma unui accident rutier petrecut în comuna mehedinţeană Bălăciţa, informează presa locală.

Citește și: VIDEO- Cine sunt cele trei persoane care au sfârșit în tragicul accident din Satu Mare. Aceștia se duceau la Biserică

Accidentul a fost cauzat de un șofer de 21 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Mehedinţi, un tânăr de 21 ani, din comuna Bălăcița, conducea un autoturism pe DJ606A, în localitate. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din față al autoturismului, conform GDS.ro.

Șoferul băut de 21 de ani nu avea permis de conducere

Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform sursei citate.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

  • ucidere din culpă,
  • conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere,
  • conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Andrada era elevă în clasa a IX-a la un liceu din Drobeta Turnu Severin și era șefa clasei

Conform Antena 3, tânăra de 16 ani a fost găsită inconștientă la câțiva metri de locul accidentului. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Andrada era elevă în clasa a IX-a la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, fiind șefa clasei.

Citește și: VIDEO- Doi adolescenți au fost spulberați pe trecere de un șofer beat, în Suceava

La intervenția cadrelor medicale, tânăra prezenta multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

andrada mehedinti accident

"Andrada ieșise pe afară să se plimbe puțin", a spus mama fetei

Mama Andradei nu știa unde plecase fata ei 

Imediat după tragedie, mama adolescentei de 16 ani, a ajuns la fața locului.

„Andrada ieșise pe afară să se plimbe puțin. Mi-a spus că merge pe afară să se plimbe cu Larisa. Nu am știut că a urcat în mașina asta. Am stat lângă ambulanță și am sperat într-o minune, de Crăciun. Dar, nu s-a întâmplat nicio minune", a declarat mama Andradei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Apropiații au povestit că șoferul a fost cel care a venit cu mașina în locul unde Andrada și alți prieteni stăteau de vorbă. „Hai să dăm o tură", a fost propunerea tânărului de 21 de ani.

Pentru eleva de 16 ani a fost ultima plimbare cu mașina.

Andrada accident mehedinti

Andrada, premianta clasei sale 

Trei adolescenți au acceptat propunerea tânărului de a se plimba cu mașina tatălui acestuia. Andrada a ales locul din față. Când mașina s-a răsturnat, fata a fost azvârlită la câțiva metri depărtare, potrivit Adevarul.ro. 

Revenim cu informații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si