Dacă nu au ajuns la sală, cei care au vrut să se simtă mai ușori, după atâtea mâncăruri tradiționale, au căutat să mănânce pește și fructe de mare. La malul mării, cherhanalele au fost pline ochi. Fie că au optat pentru tradiţionalul peşte prăjit cu mămăligă şi mujdei, fie pentru un borş, clienții au savurat toate preparatele, a transmis Silvia Ioniță.

Cherhanale pline, cât ai zice pește

În bucătăria acestui restaurant pescăresc din Agigea, mirosurile de pește și de mujdei sunt la putere. Angajații lucrează la foc continuu, pentru a satisface toate gusturile clienţilor.

Pentru astăzi bucătarii au pregătit oale întregi cu ciorbă de pește și saramură.

"Azi am pregătit 100 de litri de borș de pește, 50 de litri de ciorbă de picioare, 50 de storceag, saramură 40, deci este pentru toată lumea", a spus un bucătar.

La fel de comandate sunt și platourile cu varietate de fructe de mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Recomandăm platoul cu fructe de mare, cu rapane frigărui care are și legume și face foarte bine și la digestie, creveți care merge cu un sos light. Și avem și midii și rapane prăjite. În funcție fiecare cat poate să consume, poate să fie și de trei și două și de patru", a spus un bucătar.

La orele prânzului toate mesele erau ocupate, iar cine nu a avut rezervare a fost trecut pe o listă de așteptare.

Borșul de pește costă 28 lei, iar un platou pentru două persoane care conține: calamar prăjit, midii pane, rapane pane, frigărui de rapane și creveți costă 238 lei.

Citește și: VIDEO- Cherhanale pline la malul mării. După sarmale, românii au ales preparatele din pește


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: