„Tânără mamă este nedespărțită de copiii ei, drept dovadă, pe fiul cel mic îl ia cu ea peste tot. Ce înseamnă și cum se desfășoară viață de familie pentru Ileana, ne povestește chiar ea”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ileana Sterp, viață minunată de familie

La numai 29 de ani, Ileana pare să aibă tot ceea ce și-ar putea dori cineva: doi copii frumoși, un soț iubitor și nume de familie care a ajutat-o enorm în cariera ei din mediul online.

Este cel de-al doilea copil al familiei Sterp și a crescut într-o casă în care a simțit de mică unitatea familială.
„Ne dorim ca toată lumea să fie așa, toate familiile unite, toți frații. Eu nu înțeleg cum doi frați pot fi certați sau un copil cu un părinte să fie certați, așa ceva trebuie să fie exclus din lumea asta”, a spus Ileana Sterp.

Citește și: VIDEO- Cristina Spătar, răsfățata familiei. Soțul o tratează exemplar și o face să se simtă prețuită

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea mai mare dintre fiicele familiei Sterp se mândrește, la rându-i, cu doi copii frumoși: o fetiță de aproape 3 ani și un băiețel de numai 8 luni.

Și pentru că ultimul membru al familiei necesită foarte multă atenție, Ileana este nedespărțită de bebeluș, dar și de sora ei mai mică, Gabi, care o ajută foarte mult când vine vorba de cei doi copii.
Pentru Ileana, maternitatea este o binecuvântare și pentru că își dorește o familie cât mai mare, tânăra ia in calcul si un al treilea copil.
Ileana trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Daniel, care este antreprenor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: