O adevărată tragedie a avut loc joi la Sibiu, la ieșire din localitatea Apoș acolo unde trei oameni au decis să facă curățenie într-o casă părăsită. La un moment dat, acoperișul respectivei construcții s-a prăbușit, deoarece doi dintre ei au urcat la mansardă.

Un alt bărbat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Din păcate, impactul puternic a fost fatal pentru un tânăr de 21 de ani.

Un bărbat de 41 de ani a fost rănit, el suferind o fractură la picior, iar cea de-a treia persoană a scăpat ca prin minune.

Imediat la faţa locului au intervenit două echipaje SMURD,  dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie. Medicii nu au putut face nimic pentru Paul, deoarece acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața, așadar specialiștii au fost nevoiți să constate decesul.

”Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Sibiu.

Paul strivit acoperiș

Casa al cărei acoperiș s-a dărâmat peste cele 3 persoane din Sibiu.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Femeia aruncată de la balcon chiar de soțul său, în Zalău, se întorsese în țară pentru a participa la botezul copilului fiicei sale

Lacrimi de durere pentru Paul, tânărul de 21 de ani pentru care viața s-a oprit în loc

Paul este descris de vecini și apropiați ca fiind un om extrem de bun. Acum, oamenii sunt în stare de șoc și nu-și pot reveni de când au auzit vestea tristă.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene drag ”, a scris un apropiat al tânărului.

Paul strivit acoperiș

El este Paul, tânărul care a murit strivit în Sibiu.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Sebastian Burduja: "vom trece iarna doar cu gaz românesc". Gradul de umplere în depozitele de gaze este de aproape 83%

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Vai, ce păcat, Doamne! Ce copil bun a fost”,  a mai scris o altă persoană.

Oamenii legii au deschis și o anchetă în acest caz pentru a afla cum s-a produs incidentul tragic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si