Un incident șocant s-a petrecut în Timișoara. În timp ce așteptau mâncarea în parcarea unui restaurant, doi tineri s-au luat la bătaie. Unul dintre aceștia, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la spital.

Așteptau mâncarea și s-au luat la bătaie

Doi tineri s-au luat la bătaie, în parcarea unui restaurant, în timp ce își așteptau mâncarea. Incidentul șocant a avut loc în Timișoara, pe data de 5 ianuarie, la ora 00:20, la un restaurant de tip fast-food.

Potrivit primelor informații, se pare că cei doi tineri așteptau la rând, pentru a primi comanda. Din motive necunoscute încă, unul dintre tineri l-a claxonat pe celălalt. Fără a i se acorda atenție, tânărul care a claxonat a coborât din mașină și s-a îndreptat către mașina celuilalt, obligându-l să coboare. Fiind reuzat, tânărul a devenit agresiv și l-a lovit pe șoferul din mașină. Persoana lovită, un tânăr de 20 de ani, a ajuns la spital în urma incidentului.

"La data de 05 Ianuarie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Timișoara, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în parcarea unei societăți comerciale din proximitatea străzii Arieș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma unui conflict spontan în trafic, un tânăr în vârstă de 20 de ani fiind agresat de către un alt tânăr de aceeași vârstă", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: Un bărbat a fost înjunghiat în piept, după ce i-a spus tovarășului de pahar să înceteze cu glumele despre soția sa. Agresorul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor

masini la rand ghiseu parcare si restaurant

Bătaie în parcarea unui restaurant, în timp ce își așteptau mâncarea

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În acest moment, nu se cunosc motivele care au condus la incident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si