Oprah a înmânat trofeul cel mai important al serii: cel mai bun film al anului. Cu un succes răsunător, Oppenheimer a zdrobit competiția.

Oppenheimer, trofeul la Globurile de Aur

Opppenheimer a luat în total 5 dintre cele mai importante trofee, inclusiv pentru cea mai bună regie, cea mai bună coloană sonoră și cel mai bun actor. Cillian Murphy l-a interpretat pe J.

Robert Oppenheimer, inventatorul bombei atomice în cel de-al doilea război mondial.
De partea cealaltă, Barbie nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Deși pelicula a avut cele mai mari încasări ale anului trecut și a rămas pe primul loc în box office săptămâni întregi, a reușit să ia doar două premii fără miză, dintre care unul pus pentru prima dată în istorie la bătaie, Premiul pentru Realizări de box-office. Pe scenă, Margot Robbie le-a dedicat premiul tuturor oamenilor care s-au îmbrăcat în roz și au mers vara trecută la cinema.

Chiar dacă nu a luat premiul pentru cel mai bun musical, la care aspirau cu toții, Barbie a făcut o figură frumoasă pe covorul roșu. Margot Robbie a purtat o rochie Armani într-o nuanță de fucsia și a întors toate privirile.

Citește și: VIDEO- Barbie și Openheimer, bătălie pentru globurile de aur. Ce nominalizări au primit producțiile cinematografice?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot la categoria cele mai bine îmbrăcate s-a încadrat și Taylor Swift, cu o rochie sirenă din paiete verzi, făcută special pentru ea de casa de modă Gucci.

În aceeași categorie intră și Keira Knightley cu o rochie prințesă accesorizată cu pietre strălucitoare și completată de coafura simplă.

Jennifer Aniston a mers pe o linie simplă: păr puțin coafat și o rochie lungă, neagră, pe corp. Jennifer Lopez, în schimb, a fost o apariție.

A fost ediția cu numărul 81 a Globurilor de Aur. În premieră, anul acesta a mai fost introdusă o nouă categorie de premii pentru cel mai bun show de stand-up televizat. Nu e de mirare deci că gazda principală a galei de anul acesta a fost un comediant. Jo Koy este de origine filipineză și a avut numeroase spectacole speciale de stand-up pe Comedy Central şi Netflix. Nominalizaților la Gala de anul acesta li s-a recomandat în prealabil să nu aibă un ton activist pe scena galei, și toți au respectat acest lucru. Niciun discurs de mulțumire de pe scenă nu a inclus vreun mesaj politic. „Oppenheimer” este favorit să câștige și Oscarul pentru cel mai bun film în acest moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: