Vedetele au strălucit pe covorul roșu la ediția din acest an a premiilor Globurile de Aur. Margot Robbie, actrița principală din filmul Barbie, a furat toate privirile cu rochia cu paiete creată de Armani, la care a asortat un șal realizat din tull. Look-ul a fost completat de bijuterii cu diamante în valoare de peste 3 milioane de dolari.

Ținute spectaculoase la Globurile de Aur 2024

Și cuplul Jennifer Lopez- Ben Affleck a avut o apariție de senzație. Vedeta latino a îmbrăcat o rochie roz, spectaculoasă, cu trenă, pentru a fi alături de soțul său, al cărui film „Aire” a avut parte de o nominalizare.
Nominalizată la categoria „Realizări cinematografice şi de Box-office" pentru filmul care prezintă turneul său muzical, Taylor Swift a uimit într-o rochie cu paiete de culoare verde, realizată de Gucci. Cântăreața a completat look-ul cu pantofii stiletto din piele verde.

Citește și: VIDEO- Globurile de Aur 2024. „Oppenheimer”, marele câștigător

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La categoria bine îmbrăcate s-au mai numărat actrița Natalie Portman, cu o rochie cu pietre strălucitoare și Heidi Klum, care a purtat o ținută ce i-a pus în evidență silueta de fotomodel, în timp ce Jennifer Aniston a ales o rochie neagră, simplă. Alte vedete au fost însă critcate. Outfitul școlăresc purtat de cântăreața Billie Eilish nu a fost pe placul criticilor de modă, în timp ce rochia Selenei Gomez a împărțit internetul în două tabere.


Cel mai viral moment al serii a fost însă cel dintre Kylie Jenner și actorul Timothée Chalamet. Camerele din interior i-au surprins pe cei doi în timp ce se sărutau, moment ce a devenit viral pe rețelele sociale.
Cu un succes răsunător, filmul „Oppenheimer” a zdrobit competiția în acest an. Pelicula a luat în total 5 dintre cele mai importante trofee, inclusiv pentru cel mai bun actor.
La polul opus, „Barbie”, filmul cu cele mai mari încasări anul trecut, a luat doar două premii dintre care unul pus pentru prima dată în istorie la bătaie: cel pentru realizări de box-office.
Aceasta a fost a 81-a ediție a Globurilor de Aur. În premieră, anul acesta a fost introdusă o nouă categorie de premii, pentru cel mai bun show de stand-up televizat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: