Am încercat să vă introducem și pe voi în atmosfera cubaneză care se simte din plin în acest restaurant din Capitală.
Bucatele cu gust exotic au cucerit și gustul românilor. Cele mai multe preparate sunt pe bază de pește și fructe de mare, în combinație cu fructe și citrice. E un gust dulce-acrișor, acompaniat perfect de condimente.
Gustul Americii de Sud, în România
Aici vii pentru mâncare, dar te îndrăgostești de atmosferă.
Ne mutăm acum într-un restaurant mexican, unde legumele sfârâie pe grătare până vor fi gata de pus în fajitas. Un bucătar mexican știe secretul.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Preparatul mai stă puțin pe foc și e așezat apoi pe un fund de lemn care va ajunge la masa clienților.
Citește și: VIDEO- Reguli de etichetă pentru masa de Revelion. Ce este important să facem?
Românii sunt atât de atașați de bucătăria sud-americană pentru că nu e atât de picantă cum e cea indiană, de pildă. Sosurile iuți vin, de obicei, lângă preparat și putem cere bucătarului exact cum să fie mâncarea.
În plus, bucătăria sud-americană e de fapt o fuziune a mai multor culturi, care se datorează istoriei lor coloniale.