Am încercat să vă introducem și pe voi în atmosfera cubaneză care se simte din plin în acest restaurant din Capitală.

Bucatele cu gust exotic au cucerit și gustul românilor. Cele mai multe preparate sunt pe bază de pește și fructe de mare, în combinație cu fructe și citrice. E un gust dulce-acrișor, acompaniat perfect de condimente.

Gustul Americii de Sud, în România

Aici vii pentru mâncare, dar te îndrăgostești de atmosferă.

Ne mutăm acum într-un restaurant mexican, unde legumele sfârâie pe grătare până vor fi gata de pus în fajitas. Un bucătar mexican știe secretul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Preparatul mai stă puțin pe foc și e așezat apoi pe un fund de lemn care va ajunge la masa clienților.

Citește și: VIDEO- Reguli de etichetă pentru masa de Revelion. Ce este important să facem?

Românii sunt atât de atașați de bucătăria sud-americană pentru că nu e atât de picantă cum e cea indiană, de pildă. Sosurile iuți vin, de obicei, lângă preparat și putem cere bucătarului exact cum să fie mâncarea.

În plus, bucătăria sud-americană e de fapt o fuziune a mai multor culturi, care se datorează istoriei lor coloniale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si