Un tânăr polițist, agent operativ la SASS, a murit subit luni, chiar la ieșirea din tură. Acestuia i s-ar fi făcut rău în fața Penitenciarului.

De ce ar fi murit Alex?

Colegii lui au sunat imediat la 112, însă deși a fost transportat de urgență la spital el a intrat în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. În continuare, trupul său neînsuflețit va fi dus la medicina legală, iar specialiștii vor stabili cu exactitate ce a provocat decesul acestuia.

Alex Cristian Dreghici avea 31 de ani și era agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul Penitenciarului Aiud. El iubea mult ceea ce făcea și avea o pasiune mare pentru sport. Anunțul trist a fost făcut de Penitenciarul Aiud care a postat un mesaj de condoleanțe pentru tânăr.

”Vă anunț cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți! Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înțelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă. Drum lin spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”,

a fost mesajul președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițist mort 31 ani

El este polițistul care a încetat din viață la 31 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit eleva de 17 ani care se afla în comă după tragedia de la Odorheiu Secuiesc

Apropiații tânărului polițist nu-și explică ce s-a întâmplat el

Familia, dar și apropiații lui Alex încă nu își pot reveni din șocul puternic. Ei îl descriu pe tânăr ca fiind foarte atent și empatic cu cei din jurul său.

”A fost acolo pentru mine în momentele in care lucram intens la mine. M-a susținut, m-a încurajat, m-a motivat. Nu am să uit niciodată cum venea la mine când abia îmi trăgeam sufletul în sală, arătam oribil și transpiram profund, iar el, îmi făcea cu ochiul zâmbind și spunea “arătăm bine! Uite așa se topește grăsimea! Hai că poți!”. Alex Dreghici, mulțumesc pentru tot. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris o apropiată.

Polițist mort 31 ani

El este Alexandru Dreghici.

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si