„Viscolul și gerul care au pus stăpânire pe România au dat peste cap mersul trenurilor. Cele care au venit din Moldova au avut întârzieri de peste o oră. Pe călători i-a înfuriat mai rău frigul care a răscolit vagoanele”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Au așteptat în ger trenurile întârziate

„Am stat la căldură, ne-au servit cu ceai cald...

au venit și niște dansatoare pe acolo”, a spus un călător.

Evident, omul face haz de necaz. Căci doar frigul crunt a „dansat” în vagoanele ce au încremenit pe șine și au ajuns la destinație cu uriașe întârzieri. De pildă, în trenul Iași- București, călătorii au stat cu oră în plus și se plâng că au răbdat de frig.
„- La Iași sunt minus 10, am plecat de acolo, am înghețat de frig până aici!
- Și nu v-au dat căldură?
- Nu ne-au dat”, a spus alt călător.
Cu atâta frig în oase, nu-i de mirare că mulți au răbufnit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu puternic în gara din Cluj-Napoca, provocat de un om fără adăpost. Două vagoane dezafectate ale unui tren au fost cuprinse de flăcări

De suferit au avut și călătorii care au urcat în tren de la Suceava. Cu 85 de minute întârziere a ajuns în Gara de Nord.
„Am tremurat azi, în Bacău, 90 de minute, căldură în gară nu-i, pe peron s-a anunțat că trenul vine așa și acum alerg după alt tren”, a spus alt călător.


Ca afară și în tren, spun și cei care au venit din direcția Slobozia Veche. Frigul a fost mai chinuitor decât cele aproape două ore de întârziere.
În estul țării mai multe trenuri au fost anulate din pricina viscolului. CFR Călători a anunțat că pasagerii care au bilete la trenurile afectate pot primi, la cerere, banii înapoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: