Asociația Împreună Suntem Mai Buni Lipova a avut inaugurart un nou loc de joacă pentru copii bolnavi din Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.Proiectul inedit a fost creat de un tânăr abandonat la naștere, într-un Spital Pediatric din Lipova.

Povestea tristă a lui Valentin Căldăraș

Valentin Căldăraș este cel care mereu a știut că poate face lucruri deosebite pentru România, în special pentru copii, astfel încât să trăiască și ei într-o lume mai bună.

El a povestit că a trăit un adevărat calvar în casa de copii, condițiile de acolo fiind precare. Cu toate astea, tânărul a sperat că poate într-o zi totul o să bine și pentru el. 

”Eu am fost abandonat într-un Spital Pediatric din Lipova, iar acum am creat condiții în secții pediatrice din județele Arad și Timișoara. Proiectul reigienizării și crearea celor trei spații de joacă s-a putut crea și sprijini financiar cu o Companie privată care se numește Continental Automotive, dar și cu ajutorul altor oameni de bine din județul Arad. Este al doilea spital în care creez condiții prin astfel de proiecte pe care le implementez cu echipa mea din cadrul Asociației Împreună Suntem Mai Buni Lipova”, a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro tânărul.

Și Leasing Automobile au oferit 10.000 de lei pentru acest proiect inedit, managerul companiei fiind Doru Butcovan.

Loc joacă copii bolnavi Timișoara

Inaugurarea noului loc de joacă în spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Fermierii români blochează Capitala. Ei își doresc fapte și nu doar promisiuni deșarte: ”Clasa politică să fie solidară cu domeniile care încă mai au o șansă în țara asta”

Ce își dorește pe viitor Valentin Căldăraș?

În prezent, acesta se luptă să găsească companii private pentru a putea achiziționa un computer Tomograf, iar dacă ar fi 100 de companii private care să i se alăture, Spitalul Orășenesc Lipova ar putea fi dotat cu acest aparat.

”Dacă vom putea achiziționa tomograful vom putea ajuta 60.000 de mii de oameni să nu se mai deplaseze până la Arad. În urma acestui apel vă îndemnăm să fiți alături de această asociație pentru a duce proiectul la bun sfârșit!”, a mai spus Valentin Căldăraș.

Loc joacă copii bolnavi Timișoara

Așa arată noul loc de joacă pentru copiii bolnavi din Timișoara.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Răzbunare din gelozie. Gestul extrem făcut de o femeie din Roman, după ce a aflat că soțul său are o relație extraconjugală

Valoarea proiectului a fost de 70.000 mii de lei, iar pentru aceste dotări s-a muncit timp de 5 luni de zile. În total au fost deschise 3 centre pentru copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si