Joi, 11 ianuarie, un incendiu a izbucnit la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant.

UPDATE: Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, a declarat pentru Stirilekanal.ro că în urma incendiului din zona Basarab- Giulești nu sunt victime și că după ce focul va fi lichidat va fi stabilită cauza. ”Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită după lichidarea acestuia.

Nu sunt victime. Este vorba de un incendiu în desfășurare. Se intervin cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a afirmat Daniel Vasile.

După cum se știe, în acele vagoane dezafectate locuiesc persoane fără adăpost, iar cauza probabilă a incendiului ar avea legătură cu acestea.  

Știrile Kanal D a obținut imagini în exclusivitate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

„Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ulterior, ISU București.

În urma degajării intense de fum, pentru informarea și avertizarea populației, a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si