Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 67 de ani, după ce și-a ucis soția mai tânără cu 30 de ani decât el.

Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în locuința celor doi, aflată în localitatea Dobreni.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 67 de ani ar fi înjunghiat-o pe soţia sa, în vârstă de 35 de ani, ambii din localitatea Dobreni.

Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti, imediat după comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Crima a avut loc pe fondul geloziei 

Potrivit surselor din cadrul anchetei, crima a avut loc pe fondul unei gelozii și al consumului de alcool de către autor, potrivit Știrileprotv.ro.

De asemenea, în acest caz, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț au preluat cercetările.

Citește și: VIDEO: Cine era adolescentul român, împușcat mortal la Roma? Alexandru era un elev eminent și a încetat din viață de ziua mamei sale: ”L-au ucis fără motiv”

Aruncată pe geam de soțul agresiv

Un bărbat și-a aruncat soția de la etaj. Acesta nu își recunoaște tragica crimă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi soți au participat la botezul nepoatei. Locuiau în afara orașului, dar au rămas peste noapte în apartamentul unei rude.

,,Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin găsită în fața unui imobil.

Pacienta se afla în stop cardiorespirator'', a declarat Lucian Andrei Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Citește și: Noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Cineva le-ar fi dat hoților pontul cum să jefuiască casa afaceristului

Suspectul este acuzat de omor calificat împotriva unui membru al familiei, iar pedeapsa poate ajunge până 30 de ani de închisoare.

,,Anterior, între cei doi au mai existat conflicte, agresorul manifestându-se agresiv în repetate rânduri față de soțiile și față de fiicele sale'', a declarat Sorin Fonta, procuror.

Aceste abuzuri au fost raportate la poliție și una dintre fete chiar a cerut un ordin de restricție. Plângerile au fost retrase ulterior. Bărbatul era cunoscut drept consumator de alcool și devenea violent deseori.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333  destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si