"O șoferită de tir face furori pe șosele și nu trece neobservată niciodată, indiferent în ce țară s-ar afla. Asta pentru că și-a personalizat cabina camionului în culoarea ei preferată, rozul. Chiar și pisicile pe care le duce cu ea peste tot sunt în trendul „Barbie”. Femeia ne-a povestit despre pasiunea ei care e văzută ca fiind bizară pentru o femeie", a transmis Simona Pătruleasa.

Șoferița de tir care și-a făcut lumea roz

Faceți cunoștință cu Georgeta. Sau șoferița Barbie, cum îi spun internauții pe care i-a fascinat deja.

„Afară sunt 35 de grade și eu trebuie să mătur bena. Mor de cald, mai ales că în benă e și mai cald. Și pe câmp...”, a spus Georgeta.

Fie vară, fie iarnă, pe excentrica Georgeta o găsești în cabina cochetă și roz bombon a tirului, mereu gata de drum lung.

"Multe persoane, cunoscuți, mi-au zis că nu e de mine că viața pe camion și camionul nu e atât de roz cum cred eu, dar m-am ambiționat și am făcut o pasiune. Și mi-am făcut și camionul roz, și am arătat că pot să fac asta, sa am și camonul și viața roz", a spus Georgeta.

Nu pleacă niciodată singură în curse. Le are cu ea pe cele două pisici simpatice- Pisy și Norocel.

Pe Norocel l-a salvat de la moarte. I-a ieșit în cale rănit și înfometat și a decis să îl păstreze. Și e musai ca animăluțele să fie în trend cu stăpâna, astfel că au îmbrăcăminte roz, la fel și culcușul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Uite, Norocel, că e roz!... da, mă, Norocel!”, a spus Georgeta.

De cum pune piciorul în cabina camionului- șoferița nu uită să se machieze și să îmbrace câte o ținută sexy, cum îi șade bine unei femei. Nu-i de mirare că întoarce privirile colegilor în trafic.

Georgeta este șofer de camion de mai bine de 12 ani. Originară din Crăciunelu de Jos, județul Alba, Georgeta și-a descoperit pasiunea ce poate părea bizară pentru unii în copilărie.

„Aveam un vecin care lucra pe o rabă și mă plimba... nu era o rabă rea! Apoi am crescut și nu am uitat dragostea asta a mea pentru mașini.... Eu fiind de la țară ieșeam pe marginea drumului doar să le privesc, atât de gragi îmi erau!", a spus Georgeta.

A străbătut Europa în lung și-n lat și nu s-a temut niciodată de obstacole, nici nu s-a plâns că-i este greu. Ba dimpotrivă. Spune mereu că trăiește într-o lume roz. O lume doar ei și a pisicilor pe care le iubește ca pe ochii din cap.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Meseria asta dacă-ți place și ajungi să o practici, devine ca un drog de care ești dependent!”, a spus Georgeta.

Tocmai de aceea nu renunță. Dar nu mai face curse în străinătate, căci nu a mai rezistat departe de casă.

Citește și: VIDEO- Accident tragic pe A3. Un bărbat a murit după ce un autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: