Statul Iowa a dat startul întâlnirilor electorale americane, așa numitele caucusuri, care marchează sezonul alegerilor preliminare în Statele Unite.

Donald Trump, o primă victorie la alegeri

Rezultatele scrutinelor interne ale partidelor decid cine va fi persoana nominalizată pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.
La un miting de campanie, Donald Trump i-a îndemnat pe americani să înfrunte furtuna de zăpadă și gerul de minus 20 de grade din Iowa și să vină la vot...

în stilul său caracteristic.

Citește și: Războiul din Gaza se extinde în Orientul Mijlociu. Rusia jubilează după noi atacuri americane în Yemen

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu puteți sta acasă. Chiar dacă sunteți bolnavi ca niște câini! Chiar și dacă votați și apoi muriți, merită”, a strigat Trump.
În timpul discursului, activiștii de mediu au lansat acuze, dar Donald Trump a continuat netulburat.
Incidentul a fost uitat instant după anunțul rezultatelor care i-au confirmat statutul de mare favorit al dreptei la prezidențialele din noiembrie. Fostul președinte, inculpat de 4 ori, a câștigat alegerile interne cu aproximativ 50% din voturi.

Trump și-a salutat victoria și a declarat că vrea să rezolve problemele Americii.
Presa de peste ocean scrie că acest rezultat îi conferă miliardarului în vârstă de 77 de ani un control considerabil asupra Partidului Republican și îl aduce mai aproape de revanșa pe care o vede împotriva lui Joe Biden.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: