În plin sezon sporturile de iarnă sunt preferate nu doar de către adulți, ci și de cei mici. Taberele de schi și snowboard pentru copii sunt considerate o adevărată aventură de micuții care reușesc astfel să-și învingă teama și să alunece pe zăpadă.

Taberele de schi, bucuria celor mici

În această perioadă taberele de schi de la Păltiniș sunt la mare căutare.

Copiii pot să-și consume energia și să descopere tainele sporturilor de iarnă. În taberele de schi și snowboard micuții prind curaj cu ajutorul instructorilor și își dezvoltă abilitățile.

„Taberele se organizează mult mai bine în extrasezon, când pârtiile sunt mult mai libere, decât în perioada vacanțelor. Atunci poți exersa mult mai ușor, fiind pârtia mai liberă, nu ești constrâns ca vine cineva cu viteză din spate și bineînțeles poți să faci mai multe ture”, a explicat Dan Gherman, directorul complexului de pârtii. 

Cei care nu au propriul echipament pot să închirieze unul de la centrele din zonă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- La schi după orele de muncă. La Cluj, localnicii vin să schieze în fiecare după-amiază

Pe lângă orele de schi și snowboard, copiii se distrează și învață să fie mult mai responsabili.

„Se dezvoltă copilul și personal pentru că este pus și în situații în care iese din zona lui de confort. Sunt fără părinți și vor, nu vor, trebuie să se descurce cumva: trebuie să-mi găsesc mănușile, trebuie să-mi găsesc pantalonii”, a explicat Andreea Petrescu, instructor de schi.

O tabără de schi durează cinci zile și costă peste 2.000 de lei. Prețul cuprinde cazarea, mesele, skipass-ul și cursurile oferite de instructori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: