Pasagerii unui avion care venea de la Bruxelles și ateriza pe Aeroportul Otopeni, din București au avut parte de o cursă terifiantă. Un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi scos o lamă din gură și și-ar fi tăiat venele, în văzut celor 200 de oameni de la bordul aeronavei.

Filmul zborului în care românul a vrut să-și ia viața

În jurul orei 22:00, atunci când ar fi trecut de controlul de securitate, individul ar fi început să fie recalcitrant, dar cu toate astea a trecut cu brio.

Și în avion, românul a continuat scandalul, amenințând însoțitorii de zbor, dar și pasagerii.

Pentru că în ciuda avertismentelor el nu înceta, echipajul a luat în considerare chiar aterizarea forțată, însă în cele din urmă au decis să anunțe autoritățile atunci când sunt în apropiere de București. La auzul celor spus de însoțitori, bărbatul se retrage la clasa Business, scoate o lamă pe care şi începe să se rănească pe brațe.

Infractor periculos sinucidere Otopeni

Un bărbat periculos și-a tăiat venele în avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Bărbatul care a încercat să se sinucidă pe Aeroportul Otopeni, dat în judecată de compania aeriană. Ce riscă acum pasagerul?

Cine este individul periculos?

Atunci când au intervenit, autoritățile l-au găsit pe român într-o baltă de sânge, însă i-au acoperit rănile și l-au încătușat. Pasagerii au fost scoși pe la ieșirea din spate a aeronavei, astfel încât să nu fie expuși pericolului.

După ce a primit îngrijiri la fața locului, românul a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Obregia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Starea pacientului este stabilă. Este în zona de supraveghere. Va fi repartizat pe una din secţii pentru evaluare”, a declarat Adrian Ţibrina, manager Obregia pentru Observator.

Infractor periculos sinucidere Otopeni

Infractorul periculos care și-a tăiat venele pe aeroportul Otopeni este la Obregia.

[Sursa foto: Colaj Observator & iStock]

Citește și: Medicii de familie au amânat greva generală până în luna iulie. Ce costuri ar putea plăti românii pentru serviciile medicale: ”Suntem pierduți”

Nu ar fi la primul gest de acest fel, deoarece și în trecut ar mai fi avut tentative de suicid şi mai multe internări la Psihiatrie încă din 2010. Individul ar fi originar din Galați și ar fi fost acuzat de tentativă de omor şi viol.

Și șeful DSU, Raed Arafat s-ar fi aflat la bordul aeronavei unde au avut loc scenele terifiante.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Acum, compania de zbor vrea să-l dea în judecată pe bărbatul periculos și să-și recupereze pagubele produse de acesta.

”În conformitate cu Codul Aerian al României, faptele pasagerului se încadrează la fapte penale, care se pedepsesc cu închisoare”, a transmis compania de zbor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si