Un caz tulburător a șocat Germania în toamna anului trecut. O femeie cu origini irakiene a căutat o sosie perfectă pentru a o ucide și a-și înscena propria moarte.

Citește și: Cea mai frumoasă șoferiță de camion din România, în stare critică la spital

Femeia, Shahraban K.B., în vârstă de 24 de ani, a fost arestată purtând geanta de designer a victimei ei pe care a ucis-o cu peste 50 de lovituri de cuțit.

Femeia este acuzată că s-a desfigurat la chip pentru a începe o nouă viață alături de iubitul ei, potrivit The Sun.

„Ucigașa a ademenit-o în apartamentul ei pe o bloggeriță de frumusețe, oferindu-i un tratament cosmetic gratuit... apoi a înjunghiat-o de 50 de ori pentru a-și înscena propria moartea și a scăpa de familia ei strictă irakiană”, se spune în referatul procurorilor germani.

Criminala purta hainele și gențile victimei sale

Presupusa ucigașă purta mai multe haine și accesorii ale victimei sale când a fost arestată.

Ea este judecată în aceste zile, fiind acuzată că a ucis-o pe o femeie cu care semăna la chip pentru a-și înscena propria moarte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu ajutorul iubitei ei Sheqir, în vârstă de 24 de ani, femeia ar fi eliminat victima, numită doar Khadidja O., pentru a-și simula propria moarte.

Cei doi au fost acuzați că au înjunghiat-o pe femeie de peste 50 de ori după ce a ademenit-o la o întâlnire în august 2022.

De ce a recurs tânăra de origine irakiană la crima oribilă

Shahraban a vrut să scape de familia ei irakiană care o forța să respecte tradițiile stricte ale țării sale.

Tânăra a vrut să înceapă o nouă viață cu Sheqir, făcându-i să creadă pe părinții săi că e moartă, lăsând cadavrul tinerei care semăna cu ea în mașina proprie.

Anterior, cuplul a contactat mai multe fete asemănătoare cu Shahraban pe rețelele de socializare, iar procesul de căutare a victimei ideale timp de mai multe luni. 

Citește și: O româncă de 41 de ani din Spania, obsedată de antrenorul de fitness, a ajuns pe mâna poliției. Ce a ajuns să-i facă

Cuplul de criminali riscă să fie condamnați la închisoare pe viață dacă vor fi găsiți vinovați.

Urmează să aibă loc noi înfățișări în instanța de judecată.

Criminala, alături de iubitul ei

Criminala, alături de iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si