"Loredana Groza se distrează, zilele acestea, în îndepărtată Indie. Vedeta a plecat într-o mică vacanță în Mumbai, alături de fiica ei și a postat, pe rețelele de socializare, mai multe videouri cu aventurile de acolo. Ajunsă în India, artista petrece timpul cu buna ei prietenă Iulia Vântur, stabilită de mai mulți ani acolo", a transmis Cristina Dorobanțu.

Loredana Groza și Iulia Vântur, distracție în India

Fosta vedeta de televiziune, Iulia Vântur s-a transformat zilele acestea în ghid pentru simpatica Loredana. Iulia le-a plimbat pe artistă și pe fiica ei, Elena, prin cele mai frumoase și spectaculoase zone ale orașului Mumbai. Nu este pentru prima dată când Lori merge în vizită acolo, dar de această dată are un ghid pe măsură. Pe Iulia și Loredana le leagă o prietenie veche de mai mulți ani.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi negri, la care a asortat un top negru și o vestă cu aplicații deosebite, Loredana și-a dorit să se plimbe alături de Iulia cu un tuc-tuc, mijlocul tradițional de transport din India, doar că, din păcate, șoferul s-a dovedit a fi indisponibil. Iar asta nu este singura aventură trăită de cele două prietene și de fiica Loredanei. Trio-ul a mers la cină într-unul dintre cele mai vestite restaurante din Mumbai, iar Loredana a strălucit într-un sari tradițional, ce era asortat cu preparatele.

Loredana arată impecabil la cei 53 de ani împliniți și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde îți ține la curent fanii cu tot ceea ce face. De altfel, postările ei din tara Maharajahilor au făcut deliciul onlineului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

India este țara în care Loredana pare să revină de fiecare dată cu aceeași plăcere și este locul din care artista reușește să facă cumpărături, așa cum își dorește.

Citește și: Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă după ce și-ar fi ucis soția. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de fiul acestora, înainte de a afla de accidentul tatălui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: