O adevărată tragedie a avut loc în Cluj! Carla-Sorina Borodi, o tânăra de 26 de ani a fost găsită joi fără suflare într-o pădure din localitate Gârbău. 

Ce probleme avea Sorina?

Părinții fetei sunt disperați, mai ales că aceasta era dată dispărută de pe data de 22 ianuarie. Ea locuia într-un apartament împreună cu iubitul ei în Cluj-Napoca, și se pare că nu mai revenise acasă.

Sorina a fost văzută de mai mulți localnici în gara din Cluj, atunci când a luat trenul spre Oradea, dar şi în halta din Gârbău, acolo unde a coborât. Ei au povestit că au văzut-o și când a intrat în pădure.

Polițiștii din Cluj au făcut eforturi considerabile pentru a o găsi pe tânără. La căutări s-au alăturat mai mulți voluntari și motocicliştii din Moto Cluj – Asociația CMC, dar și iubitul fetei. Trupul ei a fost găsit cu ajutorul semnalelor transmise de telefonul ei.

”Înălțime aproximativă 1.63 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare blond, forma feței ovală, ochi albaștri. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și o pereche de blugi de culoare albastră, ghete de culoare maro cu șireturi roșii. Aceasta purta un ghiozdan de culoare neagru. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

, a transmis Poliția Română.

Sorina moartă pădure Cluj

Ea este tânăra din Cluj-Napoca, găsită fără viață.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cine sunt soții bănuiți că ar fi incendiat Ferma Dacilor?! La o lună de la tragedie rup tăcerea și spun ce s-a întâmplat la pensiune

Se pare că Sorina s-ar fi aflat într-o depresie, după ce părinţii ei au divorţat în urmă cu un an. Acest lucru a afectat-o foarte mult, motiv pentru care și în trecut ar mai fi încercat să-și ia viața.

Acum, polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Cine este Sorina și ce au găsit anchetatorii lângă trupul ei?

Anchetatorii au fost șocați când au descoperit lângă trupul neînsuflețit al tinerei mai multe medicamente.

Despre Carla se știa că lucrează la o companie germană în domeniul energiei și că studiase la  Facultatea de Litere UBB Cluj-Napoca. Acum, familia și apropiații ei sunt distruși de durere în urma veștii, deoarece mai aveau o speranță că fata se va reîntoarce teafără acasă. 

Sorina moartă pădure Cluj

Ea este Sorina.

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si